Macika 30 kérdése:
Elso, , Beultetes utan 12 napon vagyok, csinaltam egy tesztet, de 1 csik lett, nem lettem meg beteg de a mintha megjonne fajdalmakat erzem, Mar turelmetlen vagyok es nem tudom mire gondoljak? Terhes lehetek? A valaszt elore is koszi. Szep napot
Figyelt kérdés
2012. okt. 29. 15:43
1/10 A kérdező kommentje:
valaki aki tul van mar,tud irni tapasztalato?
2012. okt. 29. 16:05
2/10 anonim válasza:
A barátnőm így volt.
Tesztet nem csinált,de minden megjön érzése volt.
A második lombikja sikerült.
Nekem a mindjárt megjön érzés babát jelentett,szóval nem vagyunk egyformák.
Milyen erősségű teszted volt? Ha 10-es és negatív lett reggeli vizeletből előfordulhat,hogy nem sikerült:(
3/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen teszt volt,elso teszt amit eletembe lattam,delutan csinaltam,de nagyon sokat segitett a valaszod,koszonom szepen
2012. okt. 29. 16:54
4/10 anonim válasza:
Azért reggeli pisiből csinálj,ha még egyszer rászánod magad.Az biztosabban mutatja.
drukkolok neked!
5/10 A kérdező kommentje:
ok koszi szepen kedves vagy
2012. okt. 29. 17:22
7/10 A kérdező kommentje:
hat sajnos nem sikerult! most csak bankodom,es mintha elveszett volna a vilag!
2012. nov. 10. 08:34
8/10 A kérdező kommentje:
kerdeznek meg valamit,magyar allampolgar is vagyok,de romaniaban elek es dolgozom,hogyan tudnam igenybe venni a tb kartyat hogy megkapjam az 5 finanszirozast milyen modon lenne ra lehetosegem,nalunk nins ilyen,es penzunk nincs hogy ujra kifizesuk,de meg probalkoznek,tudnal ebben segiteni,koszi
2012. nov. 10. 09:20
9/10 anonim válasza:
sajnálom:(
azt nem tudom mi a menete,de attól,hogy magyar állampolgár vagy nem jár.
Az kell,hogy itthon fizessél Tb-t.
Megkellene kérdezned telefonon az egészségügyi pénztártól,ők biztosan tudnak segíteni.
10/10 A kérdező kommentje:
Persze hogy fizetnem en,csak az a kerdes hogy lehet fizetni ha nem dolgozom ott es nerm elek ott!! ha segitenel megszerezni a telefonszamat akitol megkerdezhetem azt megkoszonnem ! koszonom szepen hogy valaszolsz nekem szia
2012. nov. 12. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!