15 hetes terhesen beteg vagyok. Mit tehetek? Tegnap este óta megy a hasam és hányok. D. u. -tól már egy kis vizet tudok inni, de addig az is kijött belőlem. Beszéltem a védőnővel, azt mondta ez valószínűleg rota vírus.
Ugyanígy jártam 14 hetesen. Láz, hányás, hasmenés. Lázra algopyrint szedtem. Nekem a széntablettát is javasolták, de folyton kihánytam, sugárba. A normafloret is szedtem. A lényeg, hogy igyál sokat. Hányás után 15-20 perccel kicsi kortyokban. Akkor talán bent marad. Aztán ha már bírod, mehet egy kis ropi, háztartási keksz. Nálam 2 napig tartott. Ma már 2 éves a kisfiam. :)
Azért azt megtehetnéd, hogy legalább felhívod az ügyeletet. Annak idején én is ezt tettem. Holnap pedig menj el orvoshoz.
Jobbulást kívánok!!!
Majd megtanulod, hogy a védőnő majdnem az utolsó lesz,akihez fordulni fogsz bármivel kapcsolatban is.Annyira,de annyira okosak tudnak lenni sokszor,hogy hihetetlen...
Én sem értem miért őt kerested meg ezzel,akkor már a háziorvos,vagy a nőgyógyászod.Holnap az első kellene legyen,hogy elmész az orvoshoz.Lehet székletmintát fognak vizsgálni és akkor kiderül 100%-ra,hogy mi okozta ezt Nálad.
Jobbulást!
Én pár napja estem át rajta. 2 napig tartott a hányás, hasmenés. Láz nem volt. Elöször azt hittem a szülés előtti tisztulás, nem mentem orvoshoz, a szülésznőmmel beszéltem. Enni nem bírtam, de a folyadékot eröltettem. Szépen elmult. Semmit nem szedtem.
Ha lázad van mindenképp menj orvoshoz!
38 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!