11 hetes kismama vagyok es elkapam egy hasmeneses virust. Az egesz csaladom beteg. Mit tehetek, hogy megovjam a babamat?
Haziorvosom csak idopontal rendel es 3 hetes varolista van.Igy amire kapok idopontot mar reg meggyogyulunk.
Semmi egyeb tunetunk nincs, csak hasmenes.
Normaflort iszunk, surun mosunk kezet fertotlenitos szappannal, hasznalunk kezfertotlenitot is.Mit tehetek meg a csaladomert es magamert?
Igyal sokat! Semmi baja nem lesz a babadnak. Nekem 10 hetesen volt hanyos hasmenos virusom, korhazban is voltam, mert olyan durva volt, nem birtam jarni csak maszni, ugy legyengultem, de s picinek semmi baja nem lett!
A lenyeg, hogy ne szaradj ki!
Mielobbi jobbulast!
koszonom a tanacsokat :)
kulfoldon elunk es itt minden haziorvos ilyen :S iszonyu sokat kell varni.
igazabol jol van mindenki csak nagyon sokat kell wc-r jarni.Napi 20-25szor va szekletem.sokat iszok, es szelloztetek is, mert amiota kismama vagyok ugy erzem nem kapok levegot, igy mindig van nyitva legalabb egy ablak.
a hagyma tea mire jo? en azt hittem az megfazasra kell hasznalni.
Hagymateat en is ugy tudtam, hogy kohogesre valo.
Mikor nekem volt ilyenem anno. En 5 orat toltottem a WC-n ugy, hogy nem tudtam rola leszallni, folyamatosan folyt belolem elol hatul minden. Utana nem tudtam jarni tovabb a faradtsagtol, kiszaradastol, de hiaba hozta a parom a vizet, azt is kihanytam. Igy kerultem infuziora vegul. De ha te inni tudsz es nem hanyod ki, akkor rendbe fogsz jonni es a babadnak nem lesz semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!