31hetes beteg kismama! Lehet baja a babának is? Bővebben lent!
sajnos én is és a párom is elkaptuk ezt a torok fájásos vírust pedig én nagyon vigyáztam talán túlzásba is vittem néha!
Nem tudom igaz-e hogy ilyenkor a baba is megkapja a vírust?
vagy csak a láz veszélyes rá?
iszonyúan fáj a torkom és azt hiszem hogy kezd ráhúzódni a fülemre is valamint már az orom is eldugult
lándzsás útifű szirupot iszom +kamilla teát mézzel
és gőzölök is!
előre is köszönöm a válaszokat
egy első babát váró kismami
A babák egy jól megtervezett kis bugyorban vannak odabent.
A lázat mindenképpen csillapítani kell, de egy megfázás nem lesz rájuk rossz hatással.
30 akárhány hetesen elkaptam valamit, majd később még szülni is betegen mentem, és az első napokban még úgy is szoptattam, de lányomnak nem lett semmi baja.
Azért olyan könnyen nem lesz bajuk a babáknak, de figyelj nagyon magadra és a lázat csillapítsd. A barátnőmnek tüdőgyulladása volt 27 hetesen, antibiotikumot kapott, röntgenen is volt, rengeteget köhögött, de a baba egészséges lett.
Ha nem múlik menj dokihoz! És ne pánikolj :). Boldog további babavárást!
:O
Gondolod, hogy gyermekednek is fáj odabenn a torka?!
Lázcsillapítás szükséges, és ha rettenetesen fáj a torkod, akkor arra is lehet kapni valamilyen homeopátiás szert, amit megmond a gyógyszerész kapásból.
Üdv a klubban... 21 hetes vagyok, harmadik babót várom. Addig ápolgattam itthon az egész családot, míg én lettem a legbetegebb. :-( Hiába gőzölök, tengervizes orrspray, orrfújás ezerrel, az arcüregem annyira tele van, hogy kezd fájni a fülem meg az egész fogsorom. Éjjel én is lázas voltam, de arra figyeltem, hogy a lázat csillapítsam, a hőemelkedést ne. Nekem a dokim is mondta, hogy nem kell azonnal csillapítani, mivel a szervezet így tudja leküzdeni a bacikat, a magas lázzal kell vigyázni, az nem kedvez a babának.
Elvileg nem lesz baja a picurnak, torokfájásra próbáld ki a homeopátiás homeogene-t, elég jó, illetve ha ismered a foreveres termékeket, akkor a Forever Bee Propolis-t szedheted, pár óránként kettőt, semmi gondot nem okoz, viszont öli a bacikat rendesen.
Azt gondolom azért, hogy a mi rossz közérzetünk a babára is hat, szegénykém tegnap, amikor a legbetegebb voltam, egész nap abba nem hagyta a mocorgást, mint akit nagyon zavar valami. Most meg folyamatosan alszik, meg se moccan, gondolom, pótol. :-)
Mielőbbi javulást!
Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat és a jó tanácsokat!!!
És legalább már megnyugodtam egy kicsit remélem hamar sikerül kikúrálnom magam
És minden kismamának boldog babavárást kívánok !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!