Orrcseppet lehet használni terhesen? Nem lesz baja a babának?
Figyelt kérdés
2010. máj. 11. 09:32
1/7 anonim válasza:
Ha nagyon nem kapsz levegöt akkor nyugodtan.Van aki egész terhessége alatt használt és semmi baja a picurinak.Én allargiás vagyok igy én is használtam és makk egészséges a kislányom.
2/7 anonim válasza:
Nem lesz baj, használd nyugodtan, de ha kíméletesebbre vágysz ami nem szárítja ki az orrnyálkahártyád akkor a sterimar tengeri orrspryt ajánlom inkább.
3/7 anonim válasza:
Javaslom a homeós Euphorbiumot, ez terhesség alatt is alkalmazható, emellett nem is fogsz rászokni. Gyulladáscsökkentő hatóanyagai is vannak és nem szárítja a nyálkahártyát, mint a többi . A legtöbb orrcseppet a terhesség első 2 harmadában egyébként nem ajánlják... még ha sokan használják is és "nem lett baja a babájuknak"...
4/7 anonim válasza:
En a harmadik harmadban hasznaltam vegig minden ok a kicsivel
5/7 anonim válasza:
gyógyszertárban kérdezd meg, melyiket ajánlják. vannak tengeri sós orrspray-ék, azok nem ártanak a babának.
6/7 anonim válasza:
Tudtommal nem szabad használni, sőtt a papírjára rá is van írva hogy terheseknek nem szabad, mert felszívódik a nyálkaháártyába és így belekerül a baba szervezetébe. Én is nagyon sokat szenvedtem a hiányába. De lehet kapni, ezt a tengeri sósat, ami mondjuk nem olyan hatékony de többet ér a semminél. Azzal vészeltem át a náthás időszakomat. Szerintem ne kockáztass.
37 hetes kismama
7/7 anonim válasza:
Az orrcseppek túladagolása méhösszehúzodás válthat ki,ezért van a tájékozatojára az írva,hogy nem ajánlják. Túladagolás alatt értendő,ha valaki az egész üveggel becsepegteti. Nőgyogyász és gyogyszerész mondta ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!