Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem szabad orrcseppet...

Miért nem szabad orrcseppet (orrspray-t) használni terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Hiszen csak helyileg hat, nem?

És itt most nem a tengervizes megoldásra gondolok...

2010. ápr. 8. 12:05
 1/7 anonim ***** válasza:
miért, nem szabad? (bocs hogy visszakérdezek)
2010. ápr. 8. 12:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Állítólag nem. Ezért tettem fel a kérdést. Szeretném tudni, hogy milyen hatással lehet a magzatra.
2010. ápr. 8. 12:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Én használom mert nem tudnék létezni nélküle nem tudnék enni,aludni mert annyira el van dugulva az orrom.A 37. hétben járok és azthiszem az roszabb a babának ha miattam ő sem kap levegőt és még pihenni sem tudok normálisan.A rino spry plust használom mert arra rá van írva hogy lehet.
2010. ápr. 8. 12:35
 4/7 anonim ***** válasza:

én már a terehsség előtt is rendszeresen használtam,terhesség alatt meg dupla annyit.nekem egy üveg orrspré 2 hétig tart ki.gondolhatod mennyit használok.és egészséges a picim.én sem tudnék nélküle meglenni.

34 hetes km

2010. ápr. 8. 12:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Én csak szeretném felhívni a figyelmeteket néhány dologra. Először is, ha nem homeopátiás szer, én biztosan megkérdezném a dokimat vagy a védőnőt, hogy lehet-e használni. Másodszor, az orrcseppek rendszeres használata állítólag elsorvasztja az orrnyálkahártyát, ezzel kapcsolatban már sok hozzászólást lehetett itt olvasni. Volt, akinek kilyukadt az orrsövénye miattuk... Inkább inhaláljatok és használjatok természetes készítményeket! És nem csak a terhesség alatt! 24 hetes kismama
2010. ápr. 8. 13:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Mivel nem segit semmi és is használok éjjelre, és használtam az előzőeknél is (gyerek Nasivint), ha nem cseppentek akkor azt álmodom hogy megfulladok és bizony erre fel is kelek, mert nem kapok levegőt.
2010. ápr. 8. 14:59
 7/7 anonim ***** válasza:
én vagyok a kilyukadt orrsövényes:) :S Hát én még nem kérdeztem meg a dokim az orrcseppről,de hétfőn megyek hozzá,mert áprilistól kezdődik az allergiám,nemtudom lesz e most is vagy nem,de megakarom kérdezni mit használhatok,de én tuti többet nemfogok erős orrcseppet használni,mert a "lyukkal"még mindig nemtudom mi lesz:S,de én is orrcseppfüggő voltam,de az eset óta,inkább szenvedek,bár még eddig nem kellett szerencsére.Szerintem kérdezz te is utána a dokidtól,az a tuti!(21h)
2010. ápr. 8. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!