Lehet orrcseppet használni terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Kicsit megfáztam, nagyon el van dugulva az orrom. Nem voltam dokinál, sem patikában, csak itthon volt két féle orrcseppem. Az egyiknek a betegtájékoztatójára rá van írva, hogy nem szabad terhesség alatt. A másik egy gyengébb, annak nem volt rá írva, hogy nem szabad. Tehát azt használom, de csak éjszakára. Szóval ha külön nincs rá írva a tájékoztatóra, hogy tilos, akkor használhatom, ugye?2011. ápr. 20. 12:19
1/4 anonim válasza:
Én Nasivin gyerek orcseppet használtam. (1-6 év.) Ugyanolyan jó, mint a felnőtt, csak nem olyan erős. Elvileg csak a tengervizesre mondják, hogy lehet... de ez is túlzás.
2/4 anonim válasza:
Én tengeri sósat használtam (Stérimar), de elég gyengusz volt, inkább lélegeztem a számon, és éjszakára is felpolcoltam a fejem és nyitott szájjal aludtam...:/
Próbáld ki, hátha neked használ.
3/4 anonim válasza:
A kérdésedre a válasz az hogy NEM.Legalábbis nekem doki és a gyógyszerész is ezt mondta.A Sinupret gyógynövényes ezt elvileg terhesek is alkalmazhatják.Én is inkább a számon vettem a levegőt,meg inhaláltam.11+3 hkm
4/4 anonim válasza:
Nekem is azt mondták nem szabad,mert érösszehuzó hatású,de a homeopátiás nekem sem segitett,ritkán használok rendes orrcseppet.Szerintem semmi baj nem lehet mert akkor már lenne!A védönőm azt mondta használhatom napi 1-2szer!
25hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!