Szabad e terhesen orrcseppet használni?
Figyelt kérdés
2011. márc. 29. 18:48
1/5 anonim válasza:
Azt nem tudom,de nekem a háziorvos a sterimart vagy az aquamaris orrsprayt javasolta és én az utóbbit használtam!20 hkm
2/5 anonim válasza:
Sterimart és az Otrivin baby orrcseppet biztosan lehet használni terhesen is, megnéztem az Otrivin baby leírását, terhes és szoptató anyuka is használhatja. Jobbulást!
3/5 anonim válasza:
Én nasivint és otrivint használtam-használok.
Az utolsó hetekre mind a kettővel betaknyosodtam, és levegő nélkül szülni(most jan óta nem tudok kimászni a takonyból, muszáj használnom:S)a tengervizes meg nem segít sajnos, sem a baba orrcsepp:(
Amúgy a gyógyszergyártóknak nincs kísérleti alanya, ezért van mindenen, hogy inkább ne, mondjuk nem sokan tolonganának tesztalanynak, hogy na ittvagyok terhesen jöhetnek a gyógyik.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!
2011. márc. 30. 09:39
5/5 anonim válasza:
Nasivint lehet, én használtam 5 és 13 hetesen is. Kellett sajnos :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!