Ha valaki terhes, és nagyon benáthásodott, melyik fajta orrcseppet lehet használni?
Figyelt kérdés
2010. okt. 8. 16:13
1/4 anonim válasza:
A tengervizeseket nyugodtan használhatod. Bár, én allergiás vagyok, terhesség alatt még jobban kijött, és használnom kellett a Rhinospray-t, de nem lett volna szabad. Semmi gondot nem okozott. De a tengervizes tuti jó.
2/4 anonim válasza:
Bármelyiket, csak ne vidd túlzásba!
Pont ma kérdeztem a dokimat erről, mert nagyon -nagyon meg vagyok fázva! (Egyébként genetikus a dokim, úgyhogy nyugi!)
39 hetes km.
3/4 anonim válasza:
Tengervizeset vagy a homeós Euphorbiumot ajánlom. Az Euphorbium nem csak fellazítja a váladékot, de gyulladáscsökkentő hatóanyagainál fogva gyorsítja is a nyálkahártya gyógyulását... nem mellékes, hogy nem lehet hozzászokni...
4/4 anonim válasza:
Nekem a tengervizes semmit sem ért,ráadásul nagyon drága.Az én orvosom rhinospray plus-t ajánlott és a gyógyszertárban is áment mondtak rá.Viszont azt mondták,hogy az első trimeszterben nem szabad használni,de én már 6 hónapos vagyok.
Jobbulást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!