Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vércsoport 3 szór három fajta...

Vércsoport 3 szór három fajta most nem tudom mivan? S O S

Figyelt kérdés
11hkm vagyok ma reggel azzal vártak a laborba hogy be kel menyek személyesen a dél pesti kórházba a vércsoport miatt nagyon agodom ez a 3 terheségem és elö vetem a többi papíromat amin 3 külön féle vércsoport van B rh pozitív Brh variáns 0rh pozitív volt már valaki igy segicsetek lehet hogy bajvan?
2011. nov. 11. 18:09
 1/2 anonim ***** válasza:
51%
Semmi baj nincs.
2011. nov. 11. 18:15
 2/2 anonim ***** válasza:

nyugi! Szerintem, valamit elnéztek. De ez tökmindegy. Járj a végére, hogy mi a tényleges vércsoportod, és úgyis néznek ellenanyagot a terhesség alatt többször, ha ezzel lenne gondod a jövőben, tudják kezelni, ez rutin dolog. De ezzel sem lesz baj, mert az Rh-d pozitív.

Nyugi! lehet, hogy új vérvétel kell, de annyi baj legyen. :)

2011. nov. 11. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!