Szolárium terhesség alatt? Ti mit gondoltok?
Én attól is félnék, hogy a babának véletlen baja lesz, bár ez én vagyok, 7 év várakozás után semmit nem kockáztatok.
Én a helyedben egy dologtól tartanék, hogy a hormonok miatt foltos lehetsz. Lehet, hogy most sápadt vagy, de lehet, hogy rosszabbul fogsz festeni. Alapból terhesen az arcunk színe is változik, maszkot kapunk.
Kaptál sok választ olvastál róla eleget, így neked kell dönteni :)
Összeségében én nem tartom veszélyesnek, még akkor is, ha én magam nem kockáztatnék. És manapság már semmin nem csodálkozom mikor a buszmegálló körül a kismamák dohányoznak -.- (tudom ennek köze nincs a szolihoz :))
Mérlegeld a dolgokat, mi fontos és mit kockáztathatsz. Ha jobban éreznéd magad a szoli után hajrá, 5 perc még nem a világ vége. Lehet utána lesz bűntudatod, de az sem biztos, maximum többször nem mész. Ezt szerintem más nem döntheti el helyetted :) Esetleg a szoliban még kérdezz rá mit javasolnak.
Jó egészséget sé boldog babavárást.
(Ami még eszembe jutott, hogy szerintem az se mindegy, hogy hanyadik trimeszterben vagy. A legtöbb baj mindig az elsőben történhet, ott megfontolandó az egész :)
20hkm
Köszönöm a válaszokat!
Végül arra jutottam, hogy bár nem hinném, hogy káros lenne 5 perc, de valamiért mégsem visz rá a lélek, hogy elmenjek... Pedig ma is elmentem előtte egy pár alkalommal.
Majd próbálok többet lenni friss levegőn és kicsit fürdőzni a napsütésben.
21-es vagyok,
Jó, hogy sikerült dönteni :) Boldog babavárást és jó napozást :)
Én megkérdeztem a szoláriumban. Ahova járok, ott szakképzett személyzet van, ők azt mondták, hogy az első 3 hónapban és az utolsó 3 hónapban nem lehet.
Megfogadtam a tanácsukat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!