Szolárium és terhesség? Jártatok? Milyen időközönként?
A szolirol mindig is megoszlottak a velemenyek. Ez a terhesseggel kapcsolatban sincs maskepp. Errol 100% biztosat meg senki nem mondott, ha csak a neten korulnezel, ezzel szembesulsz. Az en orvosom szerint a nem tulzasba vitt szolitol nem lesz baj.
Szerintem az ha kethetente megengedsz magadnak egy 6-7 perces menetet,meg semmi baja nem lesz a babanak.
Nyilvan, mindenkinek elso a babaja egeszsege, de ha megnezzuk,nagyon sok helyen olvasni pl, hogy karos a lakkozas,a mukorom, a hajfestes stb... De attol mert valaki allapotos meg nem kell a megszokott dolgaidtol megvallni, "eligenytelenedni".
Sose vittem tulzasba a szolit, tenyleg minimalis amennyit jartam, most terhesen se jellemzo h heti,vagy akar ket heti rendszesseggel jarnek. De neha szuksegem van ra lelkileg. Meg sajnos eleg sotet haju vagyok es nekem meg a hasamon is latszik a pihe olyan "szoros tipus "vagyok:) kiabranditonak erzem magam hulla feheren a kis piheimmel. Ugy meg nem latszik annyira. De szerencsere nekem mar egy alkalom is iszonyat sokat tud szamitani arnyalatban es hat ezert sincs szuksegem arra h agyon szolizzam magam.
Szoval kerdezz ra a dokidtol megnyugtataskepp, aztan majd meglatod.
De gondolom itt senki nem a plazacicas szolimaca kategorias szolizasra gondol amikor szolizni indulna terhesen.
Kellemes baba varast:)
Élvezzük az áldott állapotunkat és ne ijedjünk meg a saját árnyékunktól is!
Ami az anyukát megnyugtatja és határokon belül marad,akkor a baba is jól érzi magát.Köszönöm
18hkm
heti 8 percet jártam, kb az elejétől a végéig. Máskor sem szoktam többet, és nem is égtem le, talán évek alatt 2-szer. Én úgy voltam vele, hogy inkább szolizok, minthogy a napon aszalódjak. Kis alapszín meg kellett a lelkemnek.
Sokan azt mondják, hogy felmelegíti a szoli a magzatvizet, meg hogy májfoltokra hajlamosabb az ember terhesen (ez utóbbiról tudom, hogy igaz, az előbbiben nem nagyon vagyok biztos.)
Jelentem, a gyerek egészséges, problémamentes terhességből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!