Szolárium terhesség alatt? Ti mit gondoltok?
Nem csak a baba miatt nem ajánlott a szolárium terhesen (bár főleg miatta, kb olyan, mintha lázas lennél) de várandósan változnak a hormonok, ilyenkor májfoltot okozhat az anyukán a nap, a szolárium, ami aztán nem múlik el. (Pl bebarnult a száj felett, mint egy bajusz).
Kozmetikus vagyok, szolárium is van a szalonban, kismamáknak nem javaslom.
Azert ugy latom a tema nem megoszto annyira, mert csak en irtam egyedul, hogy en is gondolkodom rajta, es rogton le lettem pontozva.
Nyilvan nem hasznos egy olyan valasz amikor megkerdeznek valamirol hogy mit gondolok rola, es nem azt gondolom mint mindenki.... hagy gondoljak mar amit akarok...de hogy nem hasznos? Vagy csak nincs egyetertes? Mindegy....
Rengeteg kismama napozik meg szolizik, nem tiltjak egeszseg terhesseg eseten az orvosok sem a nehany perc szolit alkalmankent.
"A szoláriumról még senki sem merte írásba adni, hogy biztosan ártalmatlan. "
Nekem ennyi bőven elég lenne, hogy ne használjam. Itt a jó idő, sétálj sokat a napsütésben. :) 9hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!