Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szolárium terhesség alatt? Ti...

Szolárium terhesség alatt? Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Nem rendszeresen gondoltam. Csak elmennék 1-2 alkalommal, mert annyira fehér az arcom, szinte rikítok. Napozni is szoktam látni terhesség alatt nőket, szerintem az is ugyanilyen. Volt valaki, aki elment terhesség alatt? Tudom, hogy sokan nagyon fognak támadni, mert ilyenkor a legtöbben steril szobába vonulnak és semmit nem szabad, de a kérdés komolyan foglalkoztat. Köszönöm!
2017. márc. 14. 15:06
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Kúlturált :)
2017. márc. 14. 15:53
 12/25 A kérdező kommentje:
Ááá, folyton kijavítja a telefonom.... Kultúrált! :)
2017. márc. 14. 15:54
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mennék. Utánaolvastam a témának, de sajnos annyi különböző álláspontot olvastam szakértőktől is, hogy arra jutottam, inkább minimálisra csökkentem a problémák forrását. Lehet semmi baja nem lesz, de mi van ha igen? Ráadásul ha baja lenne, képes lennék bebeszélni magamnak hogy a szoli miatt volt, és egy életre lelkiismeret furdalásom lenne.
2017. márc. 14. 15:56
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak a baba miatt nem ajánlott a szolárium terhesen (bár főleg miatta, kb olyan, mintha lázas lennél) de várandósan változnak a hormonok, ilyenkor májfoltot okozhat az anyukán a nap, a szolárium, ami aztán nem múlik el. (Pl bebarnult a száj felett, mint egy bajusz).

Kozmetikus vagyok, szolárium is van a szalonban, kismamáknak nem javaslom.

2017. márc. 14. 16:25
 15/25 anonim ***** válasza:
15%

Azert ugy latom a tema nem megoszto annyira, mert csak en irtam egyedul, hogy en is gondolkodom rajta, es rogton le lettem pontozva.

Nyilvan nem hasznos egy olyan valasz amikor megkerdeznek valamirol hogy mit gondolok rola, es nem azt gondolom mint mindenki.... hagy gondoljak mar amit akarok...de hogy nem hasznos? Vagy csak nincs egyetertes? Mindegy....

Rengeteg kismama napozik meg szolizik, nem tiltjak egeszseg terhesseg eseten az orvosok sem a nehany perc szolit alkalmankent.

2017. márc. 14. 16:40
 16/25 anonim ***** válasza:
Nemsokára fog a nap, szerintem ne szolizz.
2017. márc. 14. 18:12
 17/25 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, tilos a szoli.
2017. márc. 14. 18:13
 18/25 A kérdező kommentje:
15-ös válaszoló, szerintem sokan, akik más véleményen vannak már nem is mernek írni, mert az az általános tapasztalat, hogy itt, ha valaki mást mond, mint a nagy átlag, rögtön betámadják. Azért is örülök, hogy most nem ez történik. Nekem minden válasz hasznos. Nem kell a lepontozókkal foglalkozni... Semmit nem jelentenek a százalékok...
2017. márc. 14. 18:19
 19/25 anonim ***** válasza:
Február-március tájékán én is el szoktam menni 3-4 rövidebb alkalomra, mert jól esik átmelegedni, kicsit élettel telibb arccal tükörbe nézni. De ilyenkor NEM, ki kell bírni. Esetleg most hogy szép az idő, legyél többet kint a levegőn és egészséges színed lesz!
2017. márc. 14. 18:28
 20/25 anonim ***** válasza:

"A szoláriumról még senki sem merte írásba adni, hogy biztosan ártalmatlan. "

Nekem ennyi bőven elég lenne, hogy ne használjam. Itt a jó idő, sétálj sokat a napsütésben. :) 9hkm

2017. márc. 14. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!