Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szabad terhesség alatt szoliba...

Szabad terhesség alatt szoliba járni?

Figyelt kérdés

2014. nov. 2. 12:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
nem
2014. nov. 2. 12:55
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
nem
2014. nov. 2. 12:56
 3/14 anonim ***** válasza:
36%

nem

röntgenre sem

2014. nov. 2. 12:59
 4/14 anonim ***** válasza:
11%
Elméletileg igen, de csak nagyon óvatosan, pár perceket. Jobb mint a napozás mert itt tudod, hogy kb mennyi sugárzás ér. Ami miatt nem ajánlott az a test túlmelegedése- a magzatvízé is.
2014. nov. 2. 13:11
 5/14 anonim ***** válasza:
(Plusz csúnya pigmentfoltjaid lehetnek.)
2014. nov. 2. 13:23
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
nemhinném, hoyg csak a meleg miatt, UV sugárról van szó, egy kismama bőre sokkalta fényérzékenyebb én szli nélkül is csupa pigmenets/májfoltos lettem
2014. nov. 2. 13:23
 7/14 anonim ***** válasza:
utolsó jól mondja, egyreszt a sugarzas miatt masreszt mert a megnyult bőröd maradandó károsodást, foltokat szenved
2014. nov. 2. 13:45
 8/14 anonim ***** válasza:
18%

Én jártam. Nem vagyok szolimaca, de szoli nélkül gyakorlatilag hulla színem van. Heti 10 percet mentem terhesen, azóta már nem fér bele az időmbe :) Soha semmi baj nem volt. Az orvosom sem szólt, hogy nem kéne, és a védőnőm sem, pedig mindegyik tudta, hogy járok.

Ha mész, legyél óvatos, mert terhesség alatt érzékenyebb a bőr a leégésre is, valamint tényleg igaz, hogy májfoltok könnyebben kialakulnak ilyenkor.

Létezik amúgy nyitott szoli is, ahova nem szorul be a forró levegő, abban én kifejezetten fáztam. Szóval a magzatvíz "felforrósodásától" nem kell félni ilyenben.

2014. nov. 2. 14:04
 9/14 anonim ***** válasza:
34%
Off, amúgy mi a fene összefüggés van a röntgen sugárzás meg az UV között? Utóbbit simán egész évben megkapod az utcán is.
2014. nov. 2. 14:04
 10/14 anonim ***** válasza:
0%

az össefüggés ott van, hogy terhesen egyiket sem szabadna

még a reptéri átvilágítós sugárzás is kérdéses hogy ártalmas e avagy nem..

2014. nov. 2. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!