5hét 3 naposan van értelme elmennem a dokihoz? Vagy várjak még? Kíváncsi vagyok hogy látunk-e valamit? CSak halvány pozitív tesztjeim vannak. Tünetem nem igazán van.
Néha úgy érzem a cicim mintha izomláz lenne benne, a hasam a beleimtől reggel mindíg görcsöl és olyankor mennem is kell a "dolgomra" és nagyon ritkán szurkál a hasam pár másodpercig. Folyásom szinte nincs.
Szeretném ha már a doki is megerősítene benne hogy kisbabát várok! Elmenjek, vagy várjak még??
Én először 5 hetesen és 6 naposan voltam. Az ilyen korán elvégzett UH-kat hívják a 0. UH-nak. Látni csak a petezsákot lehet, és max. egy kis pöttyöt benne, amiből a kicsi lesz. Értelme elmenni ilyen korán tán azért van, mert így minél korábban kiderül, hogy egyáltalán méhen belüli-e a terhesség. Nekem ekkor már pulzált a szívcsöve, amiből később a dobogó szív alakul ki.
Ha most elmész, akkor megnézi méhen belül van-e, mekkora a petezsák, lát-e benne valamit.
És kb. 2 hét múlva újra vissza kell menned, hogy megnézze, kialakult-e a kicsi szívverése.
A tünetek miatt ne aggódj. Nekem egyáltalán semmi tünetem nem volt, és mégis már 25 hetes kismama vagyok. :)
Gratulálok!
én ot hetesen mentem, van rola uh fénykép is, ott a petezsák, meg benne egy pötty :D de mivel én szorgalmasan "gyujtom" az uh-s képeket, nagyon jó mutatni, hogy ilyen volt :D
rákszűrés volt? ha nem, csináltasd meg minél hamarabb.
Folyásom amugy nekem a mai napig nincs (19, 6 hetes vagyok)
gratula!
Köszi a válaszokat!
Szerintem ha tudok elmegyek. CSütörtökön leszek 5 hét 3 napos. Nagyon kíváncsi vagyok tényleg van-e ott valaki!
Sok boldogságot Nektek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!