Nem kellene elmennem uh-ra ugye?
Szóval múlthéten voltam uh, már láttak petezsákot. A magánorvosomnál voltam, aki még akkor azt mondta, hogy nem fog tudni egy hétig fogadni, mert elutazik. Anyukám ismerőse egy sztk-s doki adott szerdára sztk-s uh időpontot. Közben hívott a orvosom, hogy mégis meg tud nézni. Meg is nézett, minden ok. A férjem erőlteti, hogy menjek el szerdán is, mert fájdogál a hasam, nézzük meg minden ok-e. Nem görcsölök, csak néha fájdogál, meg nyillalgat, ami szerintem normális. Meg úgy hallottam nem is tesz jót a sok vizsgálat még ilyenkor! De nagyon akarja,hogy menjek, gondolom, hogy megnyugodjon!
Szerintetek?
Köszi! De én még csak 5 hetes múltam. Szerintem ilyen korai stádiumban nem tesz jót a sok uh!
Na mindegy, most arra jutottam,hogy ha nem fog jobban fájni a hasam, akkor nem megyek, ha mégis, akkor megnézetem magam!
Hát nem tudom, miért terjedt el, hogy az Uh árt a gyereknek...
Nekem nagyon problémás volt a terhességem, sajnos hetente két hetente kellett uh-ra mennem. Szív uh- genetikai uh, stb. Semmi baja a gyereknek (4,5 hetes). Az elején még észre sem veszi a baba, hogy vizsgálnak, idősebb terhességnél is csak azért zavarja, ahogy előttem is írták, mert a víz felerősíti a hullámokat, és egy nagyobb magzat már érzi, meg sokukat, többek közt az enyémet is, zavarja az uh fej, ahogy a pocakodon szánkáznak vele. Ennyi.
A has szurka tényleg normális, de ha a férjed ettől nyugodna meg, miért nem akarsz eleget tenni a kérésének? Örülj neki, hogy ennyire aggódik már most. Ne izgulj, nem az uh árt a mai világban a legjobban egy magzatnak.
Köszi!
Csak nem tudom, hogy árt-e neki,hogy ott alul "turkálnak"! Mert a hasi uh, az más, de a hüvelyi lehet,hogy nem jó! Annyian írják,hogy hüvelyi után pecsételtek, meg vérezgettek. Nekem nem volt gondom utána!
Nem tudom mit kellene tenni. Nem mondom, én is megnézném még egyszer, de tényleg félek, soha nem bocsátanánk meg magunknak, ha lenne valami.
A magándokim meg nem akarom felhívni ezzel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!