Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 12 éves vagyok és már megjött...

12 éves vagyok és már megjött nekem is 2 alkalommal. Nekem ilyenkor még nem kell elmennem ilyen miatt nőgyógyászhoz/doktornőhöz ugye?

Figyelt kérdés
2009. jún. 17. 14:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha semmi problémád nincs vele,akkor felesleges. Ráérsz ha majd ha rendszeres szexuális életet kezdesz és gyógyszert akarsz iratni. De addig nem kell menned. És addig még bőven van is időd.
2009. jún. 17. 14:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem, csak abban az esetben, ha esetleg összeszednél valami fertőzést, ami csípő, viszektő érzéssel és erős folyással jár, ami lehet sárgás, barnás, zöldes is.
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nőgyógyászhoz csak akkor kell elmenned, ha panaszod van, vagy ha elkezdesz nemi életet élni. De ez utóbbival még 5-6 évig ráérsz! :-)
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha nincs semmi problémád akkor a menstruáció miatt nem kell nőgyógyászhoz menni.

18 éves korodig ráérsz, vagy amikor majd elkezdesz nemi életet élni a barátoddal.

Ha vigyázol magadra mindig csak tiszta kézzel nyúlsz oda stb. akkor fertőzést sem kapsz és nem kell menned.

Amiatt, hogy megjött nem kell elmenni orvoshoz.

Az is normális, hogy az első 1-3 évben össze-vissza fog megjönni nem pontosan 28 napra. Emiatt sem kell orvoshoz menni, nyugi.

De a nőgyógyász nem olyan rémes dolog, kellemetlen de utána hazajössz és elfelejted.

2009. jún. 17. 14:56
 5/6 A kérdező kommentje:

köszi!ezzel megnyugtattatok:D

és köszi hogy ilyen gyorsan megírtátok a választ..

ui:a nem élet még bőőven ráér!!!xD..még kb.4 év..:)

2009. jún. 17. 14:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Jó hallani, hogy így gondolod. Szerintem is ráér még 4-5 évet simán. Ne akarj felnőni, csupa stressz :)
2009. jún. 18. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!