12 éves vagyok és már megjött nekem is 2 alkalommal. Nekem ilyenkor még nem kell elmennem ilyen miatt nőgyógyászhoz/doktornőhöz ugye?
Figyelt kérdés
2009. jún. 17. 14:49
1/6 anonim válasza:
Ha semmi problémád nincs vele,akkor felesleges. Ráérsz ha majd ha rendszeres szexuális életet kezdesz és gyógyszert akarsz iratni. De addig nem kell menned. És addig még bőven van is időd.
2/6 anonim válasza:
Nem, csak abban az esetben, ha esetleg összeszednél valami fertőzést, ami csípő, viszektő érzéssel és erős folyással jár, ami lehet sárgás, barnás, zöldes is.
3/6 anonim válasza:
Nem, nőgyógyászhoz csak akkor kell elmenned, ha panaszod van, vagy ha elkezdesz nemi életet élni. De ez utóbbival még 5-6 évig ráérsz! :-)
4/6 anonim válasza:
Ha nincs semmi problémád akkor a menstruáció miatt nem kell nőgyógyászhoz menni.
18 éves korodig ráérsz, vagy amikor majd elkezdesz nemi életet élni a barátoddal.
Ha vigyázol magadra mindig csak tiszta kézzel nyúlsz oda stb. akkor fertőzést sem kapsz és nem kell menned.
Amiatt, hogy megjött nem kell elmenni orvoshoz.
Az is normális, hogy az első 1-3 évben össze-vissza fog megjönni nem pontosan 28 napra. Emiatt sem kell orvoshoz menni, nyugi.
De a nőgyógyász nem olyan rémes dolog, kellemetlen de utána hazajössz és elfelejted.
5/6 A kérdező kommentje:
köszi!ezzel megnyugtattatok:D
és köszi hogy ilyen gyorsan megírtátok a választ..
ui:a nem élet még bőőven ráér!!!xD..még kb.4 év..:)
2009. jún. 17. 14:59
6/6 anonim válasza:
Jó hallani, hogy így gondolod. Szerintem is ráér még 4-5 évet simán. Ne akarj felnőni, csupa stressz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!