DM saját márkás terhességi vitamin vélemények?
Figyelt kérdés
2017. márc. 8. 10:01
1/7 anonim válasza:
Azt szedtem egész terhesség alatt mert elevittől meg femibiontól ment a hasam, szerintem teljesen jó vitamin, jó összetétellel csak a márkát nem kell megfizetni ugye.
Teljesen egészséges,okos szép fiam született.
2/7 anonim válasza:
Én is végigpróbáltam a népszerű márkákat, aztán ennél kötöttem ki (volt amitől ment a hasam, volt amitől égett a gyomrom és az egyik fajtát egyszer ki is hánytam, az volt az egyetlen hányásom a terhességem alatt :D). A vérképem tök jó volt eddig (32 hetes vagyok), csak vasat kell pluszba szednem és magnéziumot ha keményedek de azt a többi mellé is kell. Szóval nekem bevált. :)
3/7 anonim válasza:
Abban sem, mint egyikben sincs két dolog, tehát azt szedni kell mellé: D3 vitamin napi 4000NE és magnézium, a szoptatás végéig.
4/7 anonim válasza:
Nekem is teljesen megfelel. A laborleleteim tökéletesek, csak magnéziumot szedek mellé.
5/7 anonim válasza:
Én szedem, szeretem, csak magnéziumot szedek mellé, eddig minden ok, igaz az orvos megpróbált rábeszélni a gravidára, de tőlük egyértelműen pénzt kap (tele a szóróanyagaikkal a rendelő). Az eredményeim eddig kitűnők.
6/7 anonim válasza:
Azt felejtitek el, hogy az általános labor nem szűr D3-t, pedig az kiemelten fontos.
7/7 anonim válasza:
Most én is ezt szedek. Kálcium nincs benne, azt szedek mellé és c vitamint is, mert mostanában sokat voltam beteg. Most kezdett el pár napja a méhem keményedni, így Mg-t is szedek még mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!