33 hetesen mekkora a hasatok? Az enyém elég kicsi de a baba méretei jók. Csak nem értem ekkora hasba hogy fér el a baba.
Figyelt kérdés
2010. máj. 10. 09:03
1/4 anonim válasza:
Szia
Az enyém sem volt nagy az első fiammal,az utolsó 5-6 hétben nőtt egy nagyot.3550 grammal született,úgyhogy ne aggódj ezen.Most a másodikkal egy picit nagyobbnak érzem,nem tudom,mitől függ.
26 hetes kismama
2/4 anonim válasza:
Szia! Én is 33 hetes vagyok, nekem 105 a haskörfogatom. Neked mennyi? 168/55-ről kezdtem, most vagyok 70kg:S De nekem a nagyja a hasamra ment. Elég nagy szerintem:)
3/4 anonim válasza:
Szia!Én ma vagyok 33 hetes és nekem se nagy a hasam pedig 1700g-os volt a baba a 32 hetes uh!Nekem azt mondta a dokim,hogy barbi alkatú lesz a baba,tehát tuti nem lesz 4kg,de én nem is bánom!Nekem az első babám is 3000g és 51cm-el született!Mindenki dicsérte,hogy milyen szép kis formás baba és nem egy óriás baba!Szóval ne aggódj minden rendben van!Boldog Babavárást!:):)
4/4 anonim válasza:
Szia!
Ez egy jó kérdés. Én nem tudom megítélni, hogy mekkora a pocakom. Sokak szerint nagyon nagy, van aki szerint abszolút nem az. Attól függ leginkább, hogy ki mekkorának ítéli, hogy kihez (korábbi kismamák) viszonyítanak.
Ne foglalkozz ezzel, a lényeg, hogy a baba méretei megfelelőek legyenek!!! A pocakod méretét úgysem tudod befolyásolni.
További szép babavárást!
Üdv! 33+3 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!