Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik az utolsó pillanatig...

Akik az utolsó pillanatig szexeltek! Nem keményedett be a hasatok orgazmus után? Nem nyomta ki ilyenkor magát a baba?

Figyelt kérdés
Nekem már annyira hiányzik, de nem merjük csinálni. Én félek a haskeményedés miatt, hiszen már csak 1-2 hét van hátra...párom sem akar "ártani" a babának. Viszont már nagyon kívánom....legalább egy jó kis orgazmus lenne, csak félek..:(
2009. júl. 15. 15:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem kell félni,ha nem tiltottak el semmi baja nem lesz a babának!Sem neked.Mi is az utolsó pill.ig...
2009. júl. 15. 15:32
 2/5 A kérdező kommentje:

én még a legelején kérdeztem a dokitól ezt a témát, amikor az első konzultáción voltunk, az meg már mikor volt, még hó esett :)

Azóta ez nem volt téma, mondjuk nem is volt semmi bajom...

2009. júl. 15. 15:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha az orvos nem tilt valami miatt, végig lehet szexelni. A babának nem tudtok ártani, ő védve van. Neki jó az, ami a mamának, és gondolom a mamának jó az orgazmus.

De igen, lehet be fog keményedni a hasad orgazmus után, és a kicsi is aktivizálhatja magát, és akkor mi történik? Semmi...

Szóval hajrá! És ha megindul a kicsi, akkor sincs már tragédia, de nem fog:-)

2009. júl. 15. 16:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát ha 1-2 hét van hátra akkor akár jó is lehet. Azt mondta a nagymamám neki a bába azt javasolta hogy nyugottan mert megkönnyitheti a vajudás elejét. Én nagyon irígyellek hogy van hozzá kedved. Nekem még 8 hetem van legalább és már azt sem tudom mikor voltunk együtt a férjemmel utóljára.
2009. júl. 15. 17:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát ez az, mi is böjtölünk szerintem már vagy 10 hete..:( Mostmár kezd nálam elszakadni a cérna..:) Apuka nem türelmetlen, de én már alig bírok magammal...:) Azért félek, nem szeretném, hogy a szex hozza előbb a babát...
2009. júl. 15. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!