Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 hetes kimamik Hogy vagytok?...

17 hetes kimamik Hogy vagytok? Érzitek már a baba mozgását? Mekkora a hasatok?

Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 13:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Bár én csak most kezdem a 16-ot, de éppen ma tettem fel a kérdésem...mert én semmit nem híztam, szinte nincs semmi pocim, és azonkívül hogy a méhem reagál az intenzívebb mozdulataimra semmiféle érzés odabentről..nem érzem igazán terhesnek magam...de majdcsak idővel:)

Te hogy vagy?

2011. jan. 8. 16:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia!Én igaz, hogy 21 hetes vagyok,de pont 17 hetesen éreztem először a mozgását kis izomrángások formájában.Hasam szinte még most sincs,inkább nézek ki úgy mint aki jóllakott:))Még most kezdett beindulni a növekedés.És te érzed már?Vagy nem vagy biztos benne,hogy már Ő az?
2011. jan. 8. 16:59
 3/4 porcukormókus ***** válasza:

Szia! Én 17+3hetes kismami vagyok, és köszönöm szépen, jól vagyok! :)

Semmilyen tünetem sincsen szerencsére, kb. 3kilót kaptam eddig magamra, úgyhogy egyenlőre minden ok. Sajna a baba mozgolódását még nem érzem, de már nagyon-nagyon várom, hogy érezzem! Jövő héten talán már azt is megtudjuk, hogy kisfiú vagy kislány.

És Te hogy érzed magad? Melyik kórházban fogysz szülni?

2011. jan. 8. 18:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Én már érzek apróbb mozgásokat.Onnan tudom hogy ő az h eddig ilyet még soha nem éreztem azelőtt.Tüneteim nekem sincsenek mondjuk a pocim már elég nagy gondolom ez alkat függő is.Én a sotén fogok szülni.Ti?
2011. jan. 8. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!