34 evesen szultem az elso babam, 7 honapos kapcsolatbol. Az exemnek akkor volt egy 14 honapos fia mastol. Par honapos volt a gyerek mikor otthagyta oket. Aztan par honapos a mienk, mikor minket is otthagyott. Ennek egy eve, es azota mar 2 masik baratnoje is volt.
41 eves, nem tini mar, es megis ilyen csapodar.
Nehez nagyon, de megoldod, mert nincs mas valasztasod, kitartast!
2017. márc. 1. 23:12
23/32 anonim válasza:
Szerintem pedig vallalnia kell a felelősséget az apukanak is! A gyerek erdeke az elso es neki szuksege lesz nagyon sok mindenre addig amig felnő! Nemlephet csak ugy le szo nelkul, mintha semmi sem tortent volna! Ha mar nem akar reszt venni ebben es nem akar veletek elni akkor menjen a francba, de gyerektartast fizetnie kell! Nem is ertem,hogy lehetnek ennyire szivtelenek az emberek, az ilyen ember velejéig romlott! Fel a fejjel kedves kerdezo, a pici akit a szived alatt hordassz sok boldogsagot ad majd, es hidd el nem fogod egy percig sem banni!
2017. márc. 1. 23:25
24/32 anonim válasza:
Szia,akkor en tapasztalatbol valaszolok.7hos terhesen maradtam egyedul egy 2evessel.Az ember megtanulja felretenni a lelki gondjait es arra koncentral hogy a baba jol erezze magat odabent es szepen fejlodjon.41eves vagy, gondolom te is atgondoltad h lehet h utolso eselyeid egyike h babad legyen,megadatott!Mindenert karpotolni fog!Fantasztikus,picit fanyar idoszaknak nezel elebe es rajtad mulik h melyik oldalara koncentralsz.Jo hir h idoben kikerul az eletedbol egy ilyen ember,ha visszaterne es igergetne,gondolj a holland abortuszra....Nem apanak valo az ilyen...tovabbi jo hir h az ezutan senkinek sem kellek igy es orokke egyedul maradok csak rajtad mulik.Ha elhatarozod,igy is lesz.En mast hataroztam:) csak szeretnem h tudd,ez egy atmeneti allapot,valoszinuleg tobb gyereked nem lesz,elvezd minden percet,elore nezz es jo dolgokkal jo emberekkel vedd korul magad.Sok sikert!Menni fog!
2017. márc. 2. 03:38
25/32 anonim válasza:
Hat, hogy itt a valaszadok tobbsege mennyire tokeletesen valasztott part eleteben....kifogastalan eletviteluknek koszonhetoen tokeletes parjuk, gyerekeik vannak. Ok aztan soha a budos eletben de tenyleg soha szoba se allnanak senkivel aki gyanus alak, merthat ok aztan nem ilyenek, micsoda r....c az olyan aki teherbe esik es otthagyjak, magara vessen. Pfff. Kerdezo, ne hallgass a nulla empatiaval rendelkezokre, ok tokeletesek, kivalasztottak, nem vagy kozejuk valo az emberi termeszetes mivoltoddal. Viszont vegyel erot magadon, kettot mar sikerult felnevelned, gondolj arra ha megszuletik lehet, hogy nehez lesz egyedul de a kisfiad erot ad majd. Kitartast kivanok neked es boldog babavarast!
2017. márc. 2. 11:15
26/32 anonim válasza:
A 2 gyerek biztosan besegít.
2017. márc. 2. 12:28
27/32 anonim válasza:
Off:
14. és 16. mielőtt vitáznátok, ajánlom figyelmetekbe a következő kérdést:
A baba neme csak akkor biztos, ha már megszületett. Nem beszélve arról, hogy 3 hónapos terhességet lehet elvetetni, a nemi szerv meg csak a 4.-5. hónapban látható.
On:
Ha ő is akarta, akkor bizonyára valamilyen felelősséget csak vállal a gyermekért.
2017. márc. 2. 13:14
28/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm az empatikus hozzászólásokat, sok erőt adnak!
Igen, az én családom emberileg teljesen mellettem áll, viszont apuka* minden hozzátartozója ellenem.
Viszont nem adom fel egy percig sem!
A baba nemét 100% pontossággal a 13.heti géndiagnosztikai vizsgálaton állapították meg a Czeizel Intézetben, ahol apuci* is jelen volt, szóval nem kitaláció, fotó és pendrive-on lévő videófelvétel bizonyítja,
2017. márc. 2. 14:56
29/32 anonim válasza:
Szerintem az apukát nyugodtan nevezhetjük egy óriási népi agyagedénynek.De a lényeg,hogy neked nem szabad elhagynod magad,az árthat a picinek.Csodálatos dolog ez és nem értem,hogy miért nem tudnak együtt érezni.Én 13 éves lány vagyok,de remélem,hogy egy egészséges kisfiú lesz,akiből majd egy remek felnőtt válik.További kitartást és minden jót kibűvánok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!