Encsi22 kérdése:
Volt valaki hasonló helyzetben terhesen?
Figyelt kérdés
Menzesz szerint 11+4 hetes terhes vagyok kedden voltam ultrahangon és aszt mondta doki, hogy a méretek szerint akkor töltöttem be a 12 hetet, viszont a méretek agasztanak
a CRL : 54,32...ezzel semmi gond de a NT:0,12, MC:55,37, AC:44,04 ,BPD:15,53 ezek viszont agasztanak....Doki aszt mondta minden ok...de nem tudom....2 vetélés után vagyok
2014. dec. 18. 14:20
1/4 anonim válasza:
Ha az orvosnak nem hiszel,higgy nekem!Minden oké:)
2/4 anonim válasza:
Jobban kéne bíznod az orvosban. Az h mensi és UH szerint nem stimmel azzal nincs baj. Másnak is van h egy héttel le van maradva vagy éppen egy héttel több. Mivel nem könyv szerint fejlődik a baba teljesen pontosan.
Keress orvost akiben teljesen megbízol.
3/4 A kérdező kommentje:
Az én dokim beteg es nem rendel még jó darabig...benne bizok, viszont akinél most voltam az nem volt szimpi...köszi a valaszokat
2014. dec. 18. 15:11
4/4 A kérdező kommentje:
Azzal amugy semmi bajom, hogy 11 helyett 12 vagyok csak NT 12 hetesen 30 nekem meg csak 12...ez agaszt egy kicsit
2014. dec. 18. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!