Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Utrogestontól szédülök, mint...

Utrogestontól szédülök, mint aki bepiált. Nem biztosak a mozdulataim. Mit tegyek? Volt valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
2014. okt. 16. 20:41
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Szájon át szeded? Mert akkor próbáld meg hüvelyileg, akkor nincsenek ilyen mellékhatásai, mert gyorsabban és jobban felszívódik. Amikor én szájon át szedtem, akkormú volt egy kis fejfájásom, és a doki mondta, hogy hüvelyileg nem lesz ilyen mellékhatása, és tényleg nem is volt.
2014. okt. 16. 20:43
 2/22 anonim ***** válasza:

2x2-t szedsz?

Nekem is ez a mellékhatása, kb 5 percen keresztül. Vezetés előtt be sem merem venni.

2014. okt. 16. 20:49
 3/22 anonim ***** válasza:
Én is 2x2-t szedek, bevétel után kb. fél órával kezdek szédülni és kb. egy órán át tart. Elég kellemetlen, főleg munkában. De a célért mindent! :)
2014. okt. 16. 21:11
 4/22 anonim ***** válasza:
3*2-t szedtem. Délután le kellett feküdnöm aludni, különben rosszul voltam, ájulás határán.
2014. okt. 16. 21:43
 5/22 A kérdező kommentje:
3×2 szemet kell szednem, de dolgozom és reggel nem fogom bevenni. Egy órát vezetek a munkahelyemig és vissza is egyet. Nem merem bevenni. Ledőltem, most múlt el a hatása. Kb.egy óra múlva. Durva ez a cucc. Érdekes a kisfiamnál duphastont kellett szednem, attól semmi bajom nem volt.
2014. okt. 16. 22:00
 6/22 anonim ***** válasza:
Próbáld meg hüvelyileg. Akkor állítólag nincs ilyen mellékhatása.
2014. okt. 16. 22:59
 7/22 anonim ***** válasza:
Én csak 2x1et szedtem, nekem nem volt ilyen hatása. Kérdezz rá inkább a dokidra hogy ilyen esetben mi a teendő. Az én orvosom azt mondta ezt nem lehet csak úgy összevissza szedegetni, még abbahagyásnal is fokozatosan kell csökkenteni az adagot.
2014. okt. 16. 23:07
 8/22 anonim ***** válasza:
Ha szájon át vettem be nagyon rosszul voltam tőle, rendesen kiütött. Aztán hüvelyit vettem és annak nem volt ilyen mellékhatása, gyorsan fel is szívódik.
2014. okt. 17. 05:12
 9/22 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Most látom 3x2 kellene szedned. Nos ennek az lenne a lényege, hogy folyamatosan szeded a gyógyszert. Nem jó ha mindet egyszerre veszed be, hogy kihagyod a reggelit stb.
2014. okt. 17. 05:15
 10/22 A kérdező kommentje:
2×2 ő szedek be délben meg este.. vezetek nem vehetem be reggel sajna :(
2014. okt. 17. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!