38. hétben a babám becsült súlya mindössze 2,6 kg. Ez nagyon kevés? Valaki volt már hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
Végig szedtem a vitaminokat, folsavat, vasat, stb. kb. 8 kg-ot híztam.2014. nov. 15. 10:37
1/8 anonim válasza:
Szia!
Először is nyugi,ezek csak becslések.
Nekem 39+1 naposan becsülték 2800g-ra.
Mondták is,hogy pici baba lesz,valószinűleg nem éri el a 3 kilót se,de nem kell aggódni,majd idekint megnő.
Erre 39+4 hetesen szültem,tehát 3 nappal később egy
3300g-os és 55 cm kislányt.Szóval kicsit elbecsülték a súlyát.Úgyhogy emiatt ne aggódj!!Könnyű szülést neked! :)
Ja és én 9kg híztam összesen.
3/8 anonim válasza:
Én semmit sem szedtem, 13kg-ot híztam, és akkor mér 3 kg körül volt. 40. héten 3,4 kg-ot becsültek végül a 41. héten 3800 g-al született.
4/8 A kérdező kommentje:
De jó, köszönöm a megnyugtató válaszokat.
Utánaolvastam én is, hogy az UH nem a súlybecslésre való, hanem a rendellenességek kiszűrésére, és a doktor sem aggódik, azzal biztat, hogy így legalább könnyebben kijön.
Azért a Ti személyes tapasztalataitok még megnyugtatóbbak!
Aztán pedig ha mégis pici lesz, majd idekint megnő.
2014. nov. 15. 11:05
5/8 anonim válasza:
Nyugi ez csak becslés.37 hetesen azt mondták 2,7kg,nem lesz nagy baba.Ehhez képest a kiírt után 2 nappal született kereken 4kg-mal :D
6/8 anonim válasza:
37+5 nél becsultek akkorára uh-n,dokim a másnapi vizsgalaton mondta, h ö nagyibbnak érzi, kerek 39 hetesen3350grammal született, szoval nyugi, nem gáz:)
7/8 anonim válasza:
dehogy keves :) az en kisfiam 39+4re szuletett 2250 grammal es 47 cmrel.na az o sulya keves.igaz miattam ne tudott hizni mert nekem chron betegsegem van(felszivodasi).de nagyon szep baba volt.szep kis formas.most 3 eves es makk egeszseges :)
8/8 anonim válasza:
Az en lanyomnal pont forditva volt.A 36.heten 2800 gr-ra becsultek, es pont ra egy hetre megszuletett, 37.heten, 2300 grammal es 49 cm-el. Pici volt.(a csuklojanal olyan vekony volt a keze, mint a huvelyk ujjam, de emigy formas volt) Ekkor megfogadtam, hogy a tesonal nem is erdekel mit mondanak. Most 2 eves, 13 kg. Idekinn megnott. Ez miatt ne aggodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!