Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egyedül maradtam terhesen,...

Szabimamija kérdése:

Egyedül maradtam terhesen, pedig Ő is akarta. Van valaki ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

2017. márc. 1. 19:39
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
74%

B+! Másfél év sem ismered!

Komyan nem értem miért vagy felháborodva!

A pasi random nőket ver teherbe,te is egy ilyen voltál!

2017. márc. 1. 21:00
 12/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a szuper kommenteket, váltsatok témát.
2017. márc. 1. 21:01
 13/32 A kérdező kommentje:
Gondolom terhes kismamák vagy gyereküket egyedül nevelő anyukák vagytok... Mert a téma nekik szólt!
2017. márc. 1. 21:08
 14/32 anonim ***** válasza:
36%

Tényleg lehetett volna több eszed ennél. A férfi össze-vissza csalta a nőit. Ráadásul az egyik cafka te voltál. Neked hogy esne, ha a férjed megcsalna egy másik nővel ?

A babát viszont megtartanám. Kisfiút biztos nem vetetnék el.

2017. márc. 1. 21:09
 15/32 anonim ***** válasza:
73%

Tehát még egyszer! Ezekre a kérdésekre igen a válaszod?

41 évesen láttál már ezt-azt az életben,ugye?

Estél pofára is,ugye?

41 évesen a ismeretlenül vágtál bele a nem védekezésbe? (1 év pár hónap az semmi)

A fiadnak azt tanítod,hogy ismerje meg a lányt jobban,mielőtt bármi történne?

És még sorolhatnám napestig...

2017. márc. 1. 21:19
 16/32 anonim ***** válasza:
75%

utolsó, mi az, hogy kisfiút nem vetetnél el? kislányt igen? milyen gondolkodásmód ez?

Kedves Kérdező!

Nagyon sajnálom, hogy ennyien beléd rúgnak itt a gyakorin, nem tudom, hol voltak, amikor az empátiát osztották... :(

Anyukám volt hasonló helyzetben, ő is két gyerekkel maradt egyedül. Nehéz volt, de megcsinálta. Az adott neki erőt, hogy volt egy barátnője, szintén 2 gyerekkel, akinek köszönhetően nem érezte magát egyedül, a munka, gyerekek mellett nem volt ideje szomorkodni. ami megtörtént, azon már nem lehet változtatni. és szerintem az nem segít a helyzeteden, hogy mindenki nagyokosan megmondja, mennyire hülye voltál, hogy hittél ennek a pasinak. Van, hogy évek után, stabil párkapcsolatban is lelécel az apa.

Kitartást! Légy erős! a babádnak szüksége van rád :) és ha megszületik,biztos kárpótol majd a sok fájdalomért, ami ért.

Ha úgy érzed, támogatásra van szükséged, nyugodtan írj rám :)

minden jót! boldog babavárást!

2017. márc. 1. 21:21
 17/32 anonim ***** válasza:
56%

megint én

bocs, nem utolsó, hanem 15-ös

2017. márc. 1. 21:22
 18/32 anonim ***** válasza:
78%
Kutyából nem lesz szalonna....volt már egy előélete a férfinek, ilyennel én sem álltam volna össze, nem hogy még 41 évesen gyereket szüljek neki....ha adhatok egy tanácsot, és nem a férjed, nincs apaságitok, akkor mondd meg neki, hogy megcsaltad, nem az övé a gyerek, hagyjon titeket békén. Ha Isten is úgy akarja találsz egy férfit, aki mondjuk sajátjaként felneveli a kisfiad, és mindenki boldogan él, míg meg nem hal. (Megjegyzem, én is így nőttem fel, 3 éves voltam, mikor apa és anya összeismerkedtek, tökéletes gyerekkorom volt, "igazi" apával)
2017. márc. 1. 21:23
 19/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Anyukád előtt pedig le a kalappal, nem akármilyen erős Nő lehet!

Büszke lehetsz rá!

Szép estét!

2017. márc. 1. 21:28
 20/32 anonim ***** válasza:
84%

Úgy látom itt mindenki tökéletesnek hiszi magát, és tökéletes élete van.

Szerintem nem az volt a kérdés, hogy "hogy kellett volna élnem az életem?" hanem tapasztalatok érdekelnék a kérdezőt.Nekem hála istennek nincs ilyen tapasztalatom, de el tudom képzelni milyen nehéz lehet most neked.Kitartás!!és ne foglalkozz az érzéketlen tuskókkal.

2017. márc. 1. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!