Egyedül maradtam terhesen, pedig Ő is akarta. Van valaki ebben a helyzetben?
B+! Másfél év sem ismered!
Komyan nem értem miért vagy felháborodva!
A pasi random nőket ver teherbe,te is egy ilyen voltál!
Tényleg lehetett volna több eszed ennél. A férfi össze-vissza csalta a nőit. Ráadásul az egyik cafka te voltál. Neked hogy esne, ha a férjed megcsalna egy másik nővel ?
A babát viszont megtartanám. Kisfiút biztos nem vetetnék el.
Tehát még egyszer! Ezekre a kérdésekre igen a válaszod?
41 évesen láttál már ezt-azt az életben,ugye?
Estél pofára is,ugye?
41 évesen a ismeretlenül vágtál bele a nem védekezésbe? (1 év pár hónap az semmi)
A fiadnak azt tanítod,hogy ismerje meg a lányt jobban,mielőtt bármi történne?
És még sorolhatnám napestig...
utolsó, mi az, hogy kisfiút nem vetetnél el? kislányt igen? milyen gondolkodásmód ez?
Kedves Kérdező!
Nagyon sajnálom, hogy ennyien beléd rúgnak itt a gyakorin, nem tudom, hol voltak, amikor az empátiát osztották... :(
Anyukám volt hasonló helyzetben, ő is két gyerekkel maradt egyedül. Nehéz volt, de megcsinálta. Az adott neki erőt, hogy volt egy barátnője, szintén 2 gyerekkel, akinek köszönhetően nem érezte magát egyedül, a munka, gyerekek mellett nem volt ideje szomorkodni. ami megtörtént, azon már nem lehet változtatni. és szerintem az nem segít a helyzeteden, hogy mindenki nagyokosan megmondja, mennyire hülye voltál, hogy hittél ennek a pasinak. Van, hogy évek után, stabil párkapcsolatban is lelécel az apa.
Kitartást! Légy erős! a babádnak szüksége van rád :) és ha megszületik,biztos kárpótol majd a sok fájdalomért, ami ért.
Ha úgy érzed, támogatásra van szükséged, nyugodtan írj rám :)
minden jót! boldog babavárást!
megint én
bocs, nem utolsó, hanem 15-ös
Köszönöm szépen!
Anyukád előtt pedig le a kalappal, nem akármilyen erős Nő lehet!
Büszke lehetsz rá!
Szép estét!
Úgy látom itt mindenki tökéletesnek hiszi magát, és tökéletes élete van.
Szerintem nem az volt a kérdés, hogy "hogy kellett volna élnem az életem?" hanem tapasztalatok érdekelnék a kérdezőt.Nekem hála istennek nincs ilyen tapasztalatom, de el tudom képzelni milyen nehéz lehet most neked.Kitartás!!és ne foglalkozz az érzéketlen tuskókkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!