Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 12 hetes genetikai uh...

A 12 hetes genetikai uh alapján akkor hány hetes vagyok?

Figyelt kérdés
Crl: 61 mm, BPD: 21.5 HC: 76 Femur/Fl: 10 Ac: 65.5
2017. febr. 24. 10:28
 1/4 anonim ***** válasza:

12 het 3 nap

Terhessegi kor meghatrozasakor csak a CRL-nek van jelentosege ilyenkor.

2017. febr. 24. 10:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem mondták meg az Uh után?

Nekem igen,1 héttel nagyobb lett és előrébb hozták a szülés várható időpontját .

2017. febr. 24. 10:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem mondtak semmit, a papiromra 12+4 irtak. De a fejmkorforgata, a hasa es combcsontja a kallukulator szerint 13-14 hetes vagyok.
2017. febr. 24. 15:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Ezert irtam, hogy ilyen szempontbol ennyi idosen csak a crl szamit, a tobbi adat nem.

Azon szoktak gorcsolni, hogy azt merjek le nagyon-nagyon pontosan, illetve a tarkoredot a 12 hetes uh-n, a tobbit mellesleg sok esetben ilyenkor meg nem is merik, csak megnezik, hogy latszik-e minden testresz, aminek kell.

Nekem pl egyik gyerekkel sem irtak fel a tobbi merest a jelentesre, csak az ulomagassagot es a tarkoredot ennyi idos terhessegnel.

Kesobb viszont mar csak a tobbivel foglalkoztak.

2017. febr. 24. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!