Kisebb 10 nappal az Uh alapján mint az utolsó menses szerinti kor alapján. Volt valaki így első genetikai UH-on?
Milyen hosszuak a ciklusaid?
Lehet, hogy nem a 14. napon volt peteeresed, hanem kesobb. A terhessegi kort mensi szerint mindig a 28 napos ciklus 14. napjan torteno fogantatashoz szamoljak, de mint tudjuk ez nem mindenkinel igy van.
En kulfoldon elek, itt ha minden jol megy nincs is ultrahang a 12. het kornyekeig es a vizsgalat egyik fontos resze epp az, hogy a meret alapjan meghatarozzak a pontos terhessegi kort, mert a mensi szerintit csak kiindulanak hasznaljak. Epp amiatt, amit fent leirtam, mert nem mindenki ugyanakkor ovulal es lehetnek nagyobb elteresek. Nyilvan ehhez egy nagyon jo uh gep kell es egy nagyon pontos meres, egyebkent semmit sem erne a dolog.
Ha van szivhang rendesen, akkor ne nagyon aggodj, mert ha olyan nagy rendellenesseg lenne, ami miatt ennyire lemarad az embrio fejlodese, akkor altalaban mar korabban leall a szivmukodes.
Remelem kontrollon minden rendben lesz, addig is minden okos megvan az optimizmusra (szerintem).
Az előző UH-n korának megfelelő volt?
Én amúgy nem csinálnék gondot ebből, az első 3 UH-n nekem is kisebb volt, aztán pont korának megfelelő, 26 hetesen már nagyobb volt a koránál.
Bízol az orvosodban? Jó orvosnak tartod? Ha igen, akkor fogadd meg, amit mond, és ne aggódj!:) Ha nem tartod elég jónak, akkor viszont válts orvost, a bizalom nagyon fontos, főleg terhesgondozásban!
Nekem eleinte 2 nappal nagyobb volt, egyszer elkezdett lemaradozni a 28. hét környékén, most meg egy héttel nagyobb. A mérések függenek a géptől, a szonográfustól, a magzat elhelyezkedésétől is.
34hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!