Szerintetek lany vagy fiu? 14+4 napos ultrahangon keszültek a kepek.
Figyelt kérdés
2017. febr. 20. 21:41
31/37 A kérdező kommentje:
Azert meg irhattok velemenyt
2017. febr. 22. 14:10
32/37 A kérdező kommentje:
Kerlek irjatok meg most voltam down szüresen es egy masik doki volt ö mar csak azt mondta h ö 70%-ot mond.jo igaz csak 10-el ment lejjebb de de elbizonytalanitott.
2017. febr. 25. 09:05
33/37 anonim válasza:
Most mit mondjunk? Mi laikusok vagyunk, további tippekkel nem lennél előrébb. Két választás van, vagy fiú, vagy lány, idővel ki fog derülni, még a felénél sem jársz. Nem értem mit kell ennyit kattogni a nemén, nem az a fontos.
34/37 A kérdező kommentje:
Egyertelmü h a lenyeg h egeszseges legyen.De..4.gyereknel had döntsem el h fontosnak talalom e a nemet vagy sem.vagy a kerdesre valaszolsz vagy tartsd meg a velemenyed magadnak.köszi.tovabbi szep napot.
2017. febr. 25. 12:40
35/37 anonim válasza:
Jó, de mégis mit vársz még a válaszolóktól?? Már írtak, azóta nincs semmi új képed, ami lapján véleményt lehet módosítani, vagy bármi. Az orvos is csak 70-80% tudta megmondani, pedig ő sokkal jobban ért hozzá, mint az itt válaszolók. Kicsit több türelemmel többre mennél, mint további válaszokkal.
36/37 A kérdező kommentje:
Csak kivancsisag kinek mi a tapasztalata.Ennyi
2017. febr. 26. 14:33
37/37 A kérdező kommentje:
Ha valaki meg nezi es erdekli akkor most vagyok 21+1 napos es egy uj orvosnal jartam aki 100%-ra megmondta hogy kislany.
2017. ápr. 5. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!