Genetikai ultrahangon meg mondják nekem a magzat nemét? 12 hetes 2 napos
Figyelt kérdés
2015. jún. 25. 16:52
1/7 anonim válasza:
Ha tudnak, tippelnek, DE ilyenkor ez még nagyon tipp!
2/7 anonim válasza:
Nekem a dokim azt mondta, most kisfiúnak néz ki, de azért közölte, hogy ez nem 100% még ilyenkor. Mindenesetre széttárta a lábát a pici és tényleg volt ott egy kis "ujjacska". Majd jövő héten kiderül! :)
3/7 anonim válasza:
Nekünk mindkét gyereknél tippeltek 12. héten és igazuk is lett, egyik fiú, másik lány lett :)
4/7 anonim válasza:
Ha látják, megmondják. Ha nem, akkor nem.
Nekem nem látta a doki, de 14. héten a doktornőm igen, meg is mondta, hogy fiunk lesz.
5/7 anonim válasza:
Leginkább attól függ, hogyan fordul és mennyire mozog.
6/7 anonim válasza:
Én 12+6 hetesen voltam genetikai uh-n, ott már egyértelműen láttuk, hogy fiú lesz! :) És az is maradt. De az én babám nem volt szégyenlős, premier plánba mutatta a fütykösét. :)
7/7 anonim válasza:
Nekem a genetikain azt mondták, hogy még nem látni. Utána láttam, hogy 15 ezer a nem-meghatározás...ha fizettem volna, biztos megmondják, mert utána a saját dokim egyből mondta, hogy kicsi fiú :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!