6 hetes 3 napos terhessegnel mi latszik az ultrahangon?
Biztos a terhessegi kor, kovetve volt a peteeres.
Ugy terveztem, hogy 7 hetesen megyek eloszor, de csak igy kaptam idopontot, ha ezt kihagyom, akkor varnom kell a 12 hetes vizsgalatig.
Van ra esely, hogy mar lesz szivmukodes?
Itt nem. Nem Magyarorszagon vagyok, maskepp mukodik a rendszer. Csak azert van ultrahangom a 12. het elott, mert volt mar vetelesem es van egeszsegugyi problemam, ami veszelyezteti a terhesseget.
Minimalis eselyt latok ra, hogy visszahivnak, mar azon is meglepodtem, hogy ezt az uh-t felajanlottak.
Szia. Nekem pont 6+3-on volt mar szivhang ❤
Remenykedjunk ! :)))
En 6+2 naposan voltam dokinal. Mellekelem a kepet, a felso a baba, az also kis gomb pedig a szikholyag.mes mar pulzalt a kicsi szive:)
Nagyon szepen koszonom a valaszokat!
Ezek szerint nagy eselyem van ra, hogy latszani fog mar valami. Abban is bizom, hogy csak nem hivtak volna ilyenkor, ha eselytelen lenne a dolog, tekintve, hogy igen sporolnak a vizsgalatokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!