Van itt autoimmun beteg kismama? Teherbe lehet valaha esni?
Meg tudtam hogy autoimmun beteg vagyok (ízületi gyulladás)
Nőgyógyászaton még nem jártam mert friss a dolog, de a kezelő orvosom, annyit mondott hogy nehezen Lehet teherbe esni ilyen betegség mellett. ;( Nagyon szomorú vagyok és mindíg a síró görcsök kapnak el, és a férjem is szenved emiatt.
Van aki ilyen betegség mellett terhes lett és ki is tudta hordani a pici babát?
Ja és még vitamint sem szedhetek, ami erősítene mert nálam az a lényeg hogy gyenge Legyen az immunrendszerem; ( hihetetlen hogy ez velem meg történt és már 39 éves vagyok.
Nem kell elkeseredni! Lehet, hogy nehezebb lesz, de nem lehetetlen. Ilyenkor steroidot szoktak adni, azzal tompítják az immunrendszert, hogy ne működjön túl, és ne forduljon a baba ellen. Jó orvosokkal, odafigyeléssel ez miatt nem lesz gond.
Viszont a korod miatt én eleve meddőségi központot keresnék fel. Ott felkészültebbek ebben a témában is, és ha kell, rásegítenek a termékenységre, mert ennyi idősen nem biztos, hogy már csak az autoimmun betegség nehezíti a teherbeesést.
Köszönöm , nekem (Medrol) tablettát írt fel a professzor úr. Mikor még nem tudtam hogy ízületi gyulladásom van ,párszor voltam nőgyógyászati vizsgálaton és mindig vékony volt a méh nyalkahartya.
Mikor megyek a nőgyógyászhoz és meg mondom milyen betegségem van lehet tudna segíteni hogy teherbe essek vagy ne kérdezek rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!