Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamaként elliptikus trénere...

Kismamaként elliptikus trénerezhetek?

Figyelt kérdés
Az előző terhességemről maradt még rajtam 5-6 kiló. Épp rászántam magam a mozgásra, fogyókúrázásra, mikor kiderült, hogy megint babánk lesz. Így már fogyózni nem annyira merek, csak jobban odafigyelek az evésre. Mozogni eddig nem nagyon mozogtam, max sétáltam. Így edzhetek? Mennyi időt és milyen fokozaton? Vagy ez mindenkinél más?

#kismama mozgás #terhesség elliptikus tréner
2017. febr. 18. 13:53
 1/7 anonim ***** válasza:
44%
nyugodtan csinálhatod, de csak kíméletesen, ne feszüljön hasad
2017. febr. 18. 13:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem engedte az orvos, szerintem nem.

Ha pedig eddig nem mozogtál, akkor pláne nem szabad. (Ha már 10 éves csinálnád, akkor egyéni mérlegelés lenne, így nem.)

2017. febr. 18. 16:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Edzeni nem terhesen kéne elkezdeni. Inkább az étkezésre figyelj oda, sétálj sokat ilyesmi.
2017. febr. 18. 16:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Terhesen maximum olyat lehet sportolni, amit korábban is csináltál. Sőt, sok esetben még inkább vissza kell venni, nemhogy ilyenkor belekezdeni.
2017. febr. 18. 18:28
 5/7 anonim válasza:
Szerintem a baba sokkal fontosabb mint az hogy maradt rajtad egy par plussz kilo.
2017. febr. 21. 14:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem meg fontos hogy sportolj terhesség alatt. Konnyebb lesz a szules egeszsegesebb lesz a baba meg te is. Nekem van itthon ellipszis trener es hasznalom is. Egyaltalan nem faradok el nem izzadok meg de MOZGOK! Ez nem egy megterhelo sport sot az izuleteket is kimeli. Sokkal rosszabb ha egesz nap hol itt felszel hol ott
2020. febr. 16. 21:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Elozo voltam lemaradt hogy 5+6 hkm vagyok
2020. febr. 16. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!