Akit 4-5 hetes kismamaként ért komoly stressz, trauma, annak egészséges kisbabája született?
Hasonlo szitu mint a 2.nal.
Csak parom vegig a terhesseg alatt le se szarta a fejem.
22hetes voltam mikor visszakoltozott,de utana se foglalkozott velem/velunk.
Egyfolytaban allt a bal,de elengedni nem akart(mikor elmentem volna par napra normalizalodott a helyzet,aztan elorol minden)
Szoval igy telt a terhessegem.ejszakakba nyulo veszekedes,siras.egy ideg voltam folyton.
Baba most 9hos.apa esze a szules utan jott meg par hettel.azota oriasi a szerelem.(talan tul nagy is....)
Ugy nez ki semmi baja,de tudom,hogx ebbol kesobb meg lehetnek galibak(tanulasi nehezsegek,koncentracios problemak,esetleg magatartassal bajok).
Amit En a terhesseg alatt atelt stresznek tulajdonitottam az az elso ket honapban a furdetes kozbeni eszeveszett orditas volt.lehet,hogy semmi koze nem volt a terhesseghez,de En igy gondolom,hogy ujra vizben lenni,felhozhatott emlekeket a piciben.
De egy stresszes naptol nem hiszem,hogy barmi baja lenne a picinek.nyugodj meg :)
Ennek csak egy veszélye van, a vetélés, de szerintem ahhoz is jóval nagyobb stressz kell, különben már kihalt volna az emberiség. :)
Szerintem semmi baja nem lesz a gyerkőcnek, nem kell aggódnod.
5 hetesen durr defektet kaptam autóval amikor vittem oviba a fiam.Alig tudtam megfogni az autót h se a szembe jövőknek se a padkának ne menjek neki,ráadásul nem is az én autóm volt...
24 hetes vagyok,eddig minden rendben 😊
Pedig házfelújítás,anyóssal együtt lakás
,költözés stb is volt.Több kiboruláson túl vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!