24 éves vagyok és lassan 4 éve nem menstruálok, pedig egészséges vagyok. Létezik, hogy a sok, intenzív edzés + stressz miatt nem jön meg?
Lehetséges, de ha nem menstruálsz, akkor nagyon, nagyon, nagyon nem csinálod egészségesen.
Orvoshoz kéne fordulni, aki biztosat tud mondani, mert persze ezer más oka is lehet.
4 éve nem menstruálsz, és nem jutott még eszedbe, hogy esetleg ezzel a problémával orvoshoz kellene fordulni, mert nem normális?
Ha egészséges lennék, akkor menstruálnál. Ha nem menstruálsz, akkor bizony nem vagy egészséges.
A sok intenzív edzés meg a stressz inkább késlelteti vagy előrehozza a menstruációt, de nem okoz olyan gondot, hogy 4 évig nem jön meg.
Hányszor voltál a 4 év alatt ezzel orvosnál?? Feltételezem, hogy 14 évesen csak van annyi eszed, hogy elmenj vele orvoshoz.
Időpont ma 11:45
nagy butaságot írtál.
Én csupa izom vagyok, lassan 20 éve rendszeresen (heti 4 alkalommal) járok konditerembe, de még sincs ilyen problémám.. Nem attól függ, hogy ki mennyire izmos vagy zsíros.. Ha ez gond lenne, minden női sportoló kínlódna ugyanazzal a gonddal mint a kérdező.
És ne nőgyógyászhoz menj, hanem endokrinológushoz, mert a hormonjaid nincsenek rendben!
Lehet PCOS, IR, pajzsmirigy, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!