Miért van ekkora mentalitásbeli, emberségbeli különbség a Debrecen Klinikán dolgozó intenzív csecsemősök, illetve az egészséges újszülöttekkel foglalkozó csecsemősök között?
A csecsemős nővérek egy csürhe. Én nem vagyok hisztis , igyekszem együttműködni de 1 kivétellel mind akkora tuskó hogy aprítani kéne.
Mentünk az osztályra a tolókás kocsival,minden a kezemben volt amit vinni kellet ,a babám sírni kezdett erre jött a beszólás hogy ilyen szívtelen anyát, bár nem az övé de Ő felvenné ...és ezt nem nekem ,hanem egy ilyen elejtett megjegyzés jó hangosan.Én is felvettem volna azonnal ha polip lennék ...de ez csak 1 dolog.Volt hogy a leadot anyatejemért mentem a hűtőhöz és ott trécseltek,fel voltak háborodva hogy megzavarom Őket,pedig kivárom a sorom,nekik meg ez a munkahelyük lenne vagy mi.
Van egy fiatal hosszú hajú veres boszorkány , valami irtó rosszindulatú ,mindenre csak a szemét forgatja de nem válaszol.Van egy idős aszott kicsi , asszony , az meg nem ereszkedik le a kismamák szintjére , észre sem veszi ha hozzászólsz .Szoptatásban nem segítenek csak kioktatnak.
Pedig nincs nehéz dolguk ,babákkal vannak.Nem elfekvőn ágytálaznak, vagy kötést cserélnek...
Ezzel szemben csak jó hallottam a többi részleg nővéreiről,pedig Ők pont hogy beteg gyerekekkel vannak és rengeteg meló mellet idegileg is kimerítő.
Nem tudom hogy engedhetnek a csecsemősöknél ilyen embereket dolgozni.Lusták és hanyagok. Kirúgnám a felét és a másik tisztességesebb fel simán ellátná a munkát 2x annyiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!