Sminkelés, bőrápolás, hajfestés terhesség alatt. Ti, hogyan csináljátok, csináltátok?
Én is első babás vagyok. Sminkelni nyugodtan lehet ahogy előtte is. Terhesség alatt is a Garnier BB alapozóját használtam.
Ezt a dokimtól eszembe se jutott megkérdezni, viszont a szolit, és a hajfestést jobb hanyagolni a 12.hétig. Persze szoliba nem sokáig jártam, csak rövid időre, mert nem bírtam a nagy meleget akkora pocakkal, no meg a babának sem tesz jót.
Műköröm is szintén mehet.
Ne egyél nyers húst, ne dohányozz, ne drogozz, ne igyál alkoholt, ne olvass butaságokat, és ne idegeskedj feleslegesen.
Minden mást lehet.
Köszönöm mindenkinek a válaszát:)! Egyébként nem dohányzom nem kávézom, alkoholt sosem iszom... annyi van, hogy szeretek light-osan sminkelni. A hajfestést pedig megvárom míg a baba 12 hetes kort betölti:)
Más téma! Ti tudjátok, hogy mikor kell down kór szűrést csinálni, illetve fontosabb vizsgálatok mikor vannak, melyik hétben? Én most vagyok 7 hetes. a down kór szűrés. hogyan végzik, fáj a babának? Olvastam a fizetősről, hogy az jobb és nem is fáj a babának.. de az egy vagyon:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!