Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sminkelés, bőrápolás, hajfesté...

Sminkelés, bőrápolás, hajfestés terhesség alatt. Ti, hogyan csináljátok, csináltátok?

Figyelt kérdés
Mivel most várom az első babám, így eléggé járatlan vagyok a témában.. Nem tudom mit lehet vagy mit nem a terhesség alatt. Gondolok itt arra, hogy sminkelhetem e magam továbbra is? (munkám miatt is kell) Milyen arclemosót használjak, milyen krémet?? Ráadásul terveztem, hogy elmegyek egy hiarulon savas feltöltésre, és úgy alakult, hogy előbb lettem terhes, aminek persze örülök, de sajna van egy két ráncosak, ami már régóta zavarta azt nem tudom most megszépíteni, kisimítani.. Ezek szerint most akkor a terhesség+ szoptatás idejét meg kell várni?? Vagy van valami ötletetek?? Ráadásul azt veszem és a hormonváltozás miatt, megterheltebb a bőröm, jobban ráncosodik, szárazabb... Van még valaki hasonló helyzetben? Milyen kozmetika kezeléseket lehet ilyenkor igénybe venni, ami szépít, feszesít, ránctalanít?? Szeretnék szép, üde lenni, hogy jól érzem magam a bőrömben, mert ha én jól vagyok lelkileg, akkor a baba is jól van!

2017. febr. 18. 20:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én is első babás vagyok. Sminkelni nyugodtan lehet ahogy előtte is. Terhesség alatt is a Garnier BB alapozóját használtam.

Ezt a dokimtól eszembe se jutott megkérdezni, viszont a szolit, és a hajfestést jobb hanyagolni a 12.hétig. Persze szoliba nem sokáig jártam, csak rövid időre, mert nem bírtam a nagy meleget akkora pocakkal, no meg a babának sem tesz jót.

Műköröm is szintén mehet.

2017. febr. 18. 21:36
 12/13 anonim ***** válasza:
90%

Ne egyél nyers húst, ne dohányozz, ne drogozz, ne igyál alkoholt, ne olvass butaságokat, és ne idegeskedj feleslegesen.

Minden mást lehet.

2017. febr. 18. 22:53
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát:)! Egyébként nem dohányzom nem kávézom, alkoholt sosem iszom... annyi van, hogy szeretek light-osan sminkelni. A hajfestést pedig megvárom míg a baba 12 hetes kort betölti:)

Más téma! Ti tudjátok, hogy mikor kell down kór szűrést csinálni, illetve fontosabb vizsgálatok mikor vannak, melyik hétben? Én most vagyok 7 hetes. a down kór szűrés. hogyan végzik, fáj a babának? Olvastam a fizetősről, hogy az jobb és nem is fáj a babának.. de az egy vagyon:(

2017. febr. 19. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!