Lehet baja a babának?
Ha nem távdiagnosztikát kérsz, talán húzz el orvoshoz...
Hisztis
Jezusom... ha egy kerdesre valaki bunkon valaszol, akkor miert kell utana masoknak is beallni a sorba?
4-es, neked pedig, ha jol ertelmezem, a kommentedben a "hisztis" nem egy jelzo a kerdezore, hanem a te alairasod.
Kerdezo, terhesseg alatt tevhit, hogy nem lehet hajat festeni. Nyugodtan festheted, azonban a hormonok miatt mashogy reagal a festekre a szervezeted, peldaul allergias reakcioval. Nem kell aggodni, nincs baja a babanak, de legkozelebb festes elott vegezz tesztet egy kis csepp hajfestekkel kis borfeluleten es szukseg eseten masik hajfestekkel probalkozz.
A ket eddigi valaszolo ertekes hozzaszolasat pedig ne vedd magadra, biztosan elfogyott a bejgli es nagyon maguk alatt vannak...
12. hétig nem javasolt a hajfestés, mégpedig azért mert belélegzed a káros gőzöket, ammoniát és abból a gyerek is kap. Hennával épp ezért lehet festeni mert nincs benne káros anyag.
Én a 12. hét után is, mondtam a fodrásznak hogy én hívlak az ajtóba és ott kenje rá, hogy minél kevesebb mérget lélegezzen a baba.
Hát én pont úgy tudtam, hogy a henna is veszélyes.
Én biztos, hogy bemennék az ügyeletre, mert egy durvább allergiás rohamtól simán el lehet vetélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!