4 hetes terhes vagyok és szörnyen megfáztam. Torokfájáj, köhögés, átlátszò és sárga takony. Én elvagyok, de ugye a babának nem lesz baja? Ki vagyok készülve a tudattòl, hogy a bacik, vírusok átmennek hozzá is.
Figyelt kérdés
2016. dec. 21. 15:33
1/9 anonim válasza:
Szerinted az elmúlt 30000 évben hányan fáztak meg terhesség alatt és nem lett semmi gond? Naugye.
2/9 anonim válasza:
Nem kell túlparázni. A mehfázás csak neked kellemetlem, a babámak nem árt.
3/9 anonim válasza:
A 4 hetes terhesség valójában csak 2 hetes, igazából bármit csinálhatnál nem károsítaná, mert egyenlőre nincs rácsatlakozva a szervezetedre, ilyenkor tényleg csak egy láthatatlan sejtcsomo.
4/9 anonim válasza:
#3-as, kivéve ha belázasodik. A hő akkor is kihat rá, ha a keringésük még nem csatlakozott.
Kérdező, semmi baja nincs az embriónak a betegségtől, csak belázasodni ne engedd magad, 38 fok fölött csillapítani kell.
5/9 anonim válasza:
4 nem lázas egyébként, de szokás szerint megint nagyon okos itt mindenki, jó paráztatást kívánok!
6/9 anonim válasza:
Ha megbírod inni csinálj hagymateát mézzel citrommal.
A babádnak nem lesz baja,ne idegeskedj.
7/9 anonim válasza:
#5-ös, ki írta, hogy most lázas?????? Gondolom azért írtam neki, hogy a lázra figyeljen, mert a megfázásnál benne van a pakliban, hogy elindul fölfelé a láza azt pedig nem szabad hagyni... Paráztatás, istenem...
8/9 anonim válasza:
Ha belázasodik úgy is csillapitani fogja. Továbbra sem kell túlreagálni.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Nyugi, tudom, hogy mindenkit a jòszándék vezérelt a válasz ìrásakor. Nem làzasodtam be szerencsére, de fel vagyok rá készülve. Én is ebben bìztam, hogy nem egy még a keringésünk, talán még ki sem alakult az icipici méhlepény. A hagymateát megpròbálom + Tantum Verdét kaptam rá a patikában. Meg sok folyadék természetesen C vitaminnal.
Valaki tudja amùgy, hogy hanyadik héttől lesz közös a keringésünk?
2016. dec. 21. 23:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!