Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Attól lehet baja a babának ha...

Attól lehet baja a babának ha a 16 hetes terhes barátnőm egy hétig meg volt fázva, és hőemelkedése is volt?

Figyelt kérdés

Mostmár jól van, meggyógyult.

17 éves.

Üdv

(17f, egyszer már tettem fel kérdését, ezért ha valakinek ismerős vagyok akkor annak az az oka)

Koszi előre is a válaszokat!:)

2016. dec. 2. 18:12
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Ilyenkor az árt, ha a kismama szenved, lazas huzamosabb ideig. Ilyenkor meg gyogyszert bevenni is jobb. Pl panadolt szedhetnek terhesek is. Es mezes teat, hust levest is erdemes enni
2016. dec. 2. 18:14
 2/10 anonim ***** válasza:
49%
orvosnal nem volt? ott nem kerdezte? nem akarok en itelkezni, de azert latszik , milyen felelossegteljes anyuka tud lenni valaki 17 evesen......
2016. dec. 2. 18:17
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Utolso! En nem igazan tartom jo dolognak , h ennyi idosen gyereket vallaljanak gyereket, de azert idosebb kismamákat sem kell fèlteni. Nap mint nap olvasni itt hasonloan felelolten leendo anyákròl.
2016. dec. 2. 18:21
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy nathatól semmi bajuk nem lesz!
2016. dec. 2. 19:10
 5/10 A kérdező kommentje:

Volt a háziorvosnal, de mivel ő nem szülész orvos igy ő nem tud biztosat mondani erről szerintem.

De ha nem lehet baja egy nathatol akkor megnyugodtam.

2016. dec. 2. 19:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Ennyit egy atlag felnott ember is tud! :) nemhogy egy hàziorvos. Nyugi. SemmI bajuk!
2016. dec. 2. 19:27
 7/10 A kérdező kommentje:

Oké,megnyugodtam.

koszonom:)

2016. dec. 2. 19:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Semmi baja nem lesz tőle, ez csak nátha.
2016. dec. 2. 20:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Nyugi attól hogy nem szülész -nőgyógyász egy háziorvos attól még tudja hogy milyen gyógyszert szabad szedni várandósság alatt.. Nem lesz semmi baj.. 34+6 hkm
2016. dec. 2. 20:14
 10/10 anonim ***** válasza:
67%
Istenem... Azért volt korai gyereket vállalni neki (oké, 17 évesen tényleg korai volt) mert megfázott?? Ez most komoly?? Bőven elmúltam 17, mikor terhes voltam, és én is megfáztam, ahogy terhességem előtt is mindent elkaptam, és most szülés után is, már nem egyszer. Nagyon rossz anya vagyok akkor, hogy mertem gyereket vállalni?? El sem tudom képzelni, mi lenne ha valami hányós hasmenéses vírust kapott volna el...
2016. dec. 2. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!