Kismamák! Terhesség alatt szabad hajat festeni? (kb.5-6 hetes vagyok)
Figyelt kérdés
Hennával próbáltam, de nem fogta be. Vettem egy másikat, egy ismert márka, ami ammóniamentes, de nem mertem még befesteni. Kíváncsi lennék a véleményeitekre! Köszönöm!2016. dec. 24. 11:34
2/10 anonim válasza:
Bar en megvartam a 12. hetet, de a terhessegem alatt 3* festettem a hajam. Barnarol vorosre, ammoniamentessel.
3/10 anonim válasza:
Nem ajánlott
Ki lehet ám bírni
38 hkm
4/10 anonim válasza:
Nyugodtan lehet! Bár jobb a 12.hetet megvárni, és utána.
Ha annyira ártalmas lenne akkor nem terheseknek sem ajánlanák.
Ugyanez a műköröm, szolárium.
5/10 anonim válasza:
Én januárban fogom festeni ammónnia mentessel. Akkor telik le a 12 hét. Sok ismerősöm festette ammónia mentessel a haját terhesség alatt és semmi bajuk nem lett.
6/10 anonim válasza:
Már a terhesség előtt is a khadit használtam, csak ajánlani tudom, 100% növényi, nem sokkal bonyolultabb a használata, mint a vegyi hajfestékeknek.
7/10 anonim válasza:
Egyik terhességemnél festett fekete voltam, másiknál festett szőke és mit ad Isten kibírtam a 9 hónapot és még fél évet a szoptatás miatt festés nélkül. Felkötve és felkontyolva hordtam.
8/10 anonim válasza:
Nagyon sok kérdés volt már erről.
Nem a hajfesték lehet veszélyes terhesség alatt, hanem a festés során keletkező anyagok, amik a levegőbe jutnak, amit a kismama belélegezhet, éppen ezért, ha jól szellőző helyen van festve a haj, ahol a kismama nem lélegzi be ezeket az anyagokat, akkor a terhesség bármely szakaszában egész nyugodtan lehet hajat festetni. Ezt egyébként az orvosok is mondják, hogy egyáltalán nem tilos hajat festetni terhesség alatt. Csak mondom, jól szellőző helyen kell csinálni!
9/10 anonim válasza:
Ammóniással is lehet szellőztetés mellett!
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. dec. 26. 08:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!