Ha 26hetesen visszamegyek 3napra dolgozni kereskedelembe, mit "várhatnak" el tőlem?
ma 13:46 vagyok
Ha nem mész be arra a 3 napra, akkor tuti megírja a rendkívülit, ha nagyon szemét a főnököd. Nem tudod valakitől kideríteni, hogyvan-e valami hátsó szándéka ellened? Menj be, mert ha nem mész, nagyon gáz dolgokat bírnak ráírni a munkáltatók a felmondó levélbe, ami később nagyon megnehezítheti a munkakeresést sajnos. Ha nem bírod, szólj neki, hogy adjon könnyebb melót (már ha van olyan ilyen esetben)
Én azt sem értem, hogy adhatta/fizethette ki a szabadságodat?? Egész évre el van osztva a szabi, nem adhatta volna ki még akkor sem ha csak részmunka idős voltál! Egyébként a szabi kifizetés már törvénybe ütköző, ugyanis azt betiltották pont az ilyen és hasonló esetek miatt! Járj ennek utána, mert nagyon ki akarnak szúrni veled/veletek. A GYES-ből pedig nem lehet megélni, az a pénz éhen halni kevés 1 embernak, nemhogy egy kisbabát eltartani belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!