Ha 26hetesen visszamegyek 3napra dolgozni kereskedelembe, mit "várhatnak" el tőlem?
Gondolom a főnököd azt várhat el tőled amit eddig is :(
"Köteles vagyok ezeket megcsinálni,vagy ülhetek?"
Hát,ha ülni akarsz visszamenni,akkor az nem munkavégzés,szóval szerintem ne számíts a főnöktől kedvességre.
Hát akkor meg minek kérdezted,hogy ülhetsz-e?
Akkor meg add elő neki az elképzelésedet,hogy mit fogsz megcsinálni,mit nem és kész.
Igaza van az előttem szólónak. Ha már eleve így állsz hozzá, akkor sok jóra ne számíts tőlük!
Egyébként minden főnök tudja, hogy a várandós beosztottjaikat jobb nem piszkálni, mert ha esetlegesen pereskedésre menne a dolog, ők ütnék meg a bokájukat.
De ha leírnád miért is kell az a 3 nap, okosabbak lennénk. Mert lehet, hogy nem is szükséges, hanem csak szívóznak veled! Ha már tp-n vagy, akkor kapod az ellátásokat.
Szerintem figyelembe kell hogy vegyék az állapotodat,és ha úgy érzed le kell majd ülnöd,ülj le,menjenek a p....ba...
Az a lényeg hogy ott leszel 3napig,és kész.
"menj vissza" szabadságra. Ha lehet ilyet.
Gondolom keveset dolgoztál, vagy részidőben voltál, és az ehhez tartozó tp idő lejárt.
A főnököd annyit várhat el, amennyit nem terhesen is elvárt tőled, csak vagy megértőbbek, és engedékenyebbek, vagy nem, de elvileg ugyanúgy kell teljesítened.
ma 13:46 vagyok
Én nem bántanni akartalak, ha annak vetted, bocsánatot kérek.
Szóval, ha nem mész be abba a 3 napban, akkor nem kapsz juttatásokat.
Nekem ez gyanús nagyon, mert itt másra megy ki a játék. Ha nem lesz meg a három napod, nem kapsz ugye ellátást, és ha annyira nem vagytok jóban a főnökkel, így ha "nem fogadsz" szót ki is rúghat. És ha kirúg, akkor nem kell fizetnie. Sok főnök eljátssza ezt. Vigyázz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!