Szerintetek meddig javasolt kereskedelembe aktívan dolgozni egy kismamának?
Szerintem mindenki maga érzi, meddig tud dolgozni. Én 32 hetes terhes vagyok, szintén ülőmunka, de még egy hónapig tervezem, hogy maradok. Leszek otthon eleget, ha megszületik a baba.
A pénz miatt is abszolút érthető, és a táppénz csak 60%, ami akárhogy is nézzük, nagyon kevés.
Szóval ő tudja, hogy mennyire fáradt, mennyire tud munka közben szünetet tartani, nem kell helyette eldönteni, mi a jó neki.
Szia,sziasztok.
Szintén kereskedelemben dolgoztam egészen február végéig,akkor voltam 25 hetes kismami.A munkahelyem maximálisan támogatott,rám volt bizva a döntés meddig maradok,söt az elejétöl kezve sem emelgetést sem pakolást nem is végeztem!De sajnos a pocakom miatt a hajolgatást nem birtam már éreztem,hogy egyre jobban nyomom a manókát és igy eljöttem táppénzre.Szivesen maradtam volna még legalább egy hónapot,de eröltetni nem akartam.Szerintem mondenki saját magán érzi,hogy megy e neki a meló.Ha barátnöd birja a folyamatos ülést és megoldott az ,hogy idönként nyújtozzon egyet akkor szerintem dolgozhat még!De ezt saját magának kell éreznie!!!!
29 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!