Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek meddig javasolt...

Szerintetek meddig javasolt kereskedelembe aktívan dolgozni egy kismamának?

Figyelt kérdés
a barátnőm már 28 hetes terhes igaz pénztárba van legtöbbször,de még pár hetet ki akar húzni a pénz miatt.én hiába mondom neki hogy menjen el táppénzre!!!pedig már mondja hogy egyre jobban fárad.
2010. márc. 30. 13:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is pénztárba dolgozttam 12 hetesen tp-re menntem.nem bánttam meg.
2010. márc. 30. 13:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenki maga érzi, meddig tud dolgozni. Én 32 hetes terhes vagyok, szintén ülőmunka, de még egy hónapig tervezem, hogy maradok. Leszek otthon eleget, ha megszületik a baba.

A pénz miatt is abszolút érthető, és a táppénz csak 60%, ami akárhogy is nézzük, nagyon kevés.

Szóval ő tudja, hogy mennyire fáradt, mennyire tud munka közben szünetet tartani, nem kell helyette eldönteni, mi a jó neki.

2010. márc. 30. 14:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is a kereskedelemben dolgoztam 19 hetes koromig. De nem ülőmunkát, hanem pult mögött. Érdekes módon nem a saját kollégáim kíméltek meg, hanem a főnököm szolt rám h mit tegyek és mit ne. Függ a kismama állapotától és a körülményektől.
2010. márc. 30. 15:37
 4/4 Brigitta04 ***** válasza:

Szia,sziasztok.

Szintén kereskedelemben dolgoztam egészen február végéig,akkor voltam 25 hetes kismami.A munkahelyem maximálisan támogatott,rám volt bizva a döntés meddig maradok,söt az elejétöl kezve sem emelgetést sem pakolást nem is végeztem!De sajnos a pocakom miatt a hajolgatást nem birtam már éreztem,hogy egyre jobban nyomom a manókát és igy eljöttem táppénzre.Szivesen maradtam volna még legalább egy hónapot,de eröltetni nem akartam.Szerintem mondenki saját magán érzi,hogy megy e neki a meló.Ha barátnöd birja a folyamatos ülést és megoldott az ,hogy idönként nyújtozzon egyet akkor szerintem dolgozhat még!De ezt saját magának kell éreznie!!!!

29 hetes km

2010. márc. 31. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!