Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Holnap leszek 5 hetes és 6...

Holnap leszek 5 hetes és 6 napos amikor visszamegyek a dokihoz hüvelyu uh-ra. Lesz már szivverése a babócámnak?

Figyelt kérdés
2009. aug. 17. 10:25
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia

Én is 5 hetesen 5 naposan voltam, sajna még mi nem láttunk lüktetést, visszahívott 7 hetes kontrolra. Akkor már kell látni.

Gratulálok

2009. aug. 17. 10:28
 2/9 anonim ***** válasza:
6 hetesen látszott nálunk.
2009. aug. 17. 10:33
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondta a dokim, hogy 5-6 hét körül járok, de nálam még nem látszott szívecske sajnos. Pedig nagyon számítottam rá, mert az olyan megnyugtató. Előző babámnál már volt a 6. héten, legalábbis én úgy emlékszem. De lehet, hogy erre már csak az aggódás miatt emlékszem így.

Szerintem a 6. héten Neked már esélyes hogy látszani fog! Csodálatos dolog látni a lüktetését! :) Írj majd holnap, hogy mi volt! Szurkolok, hogy minden jól látszódjon! Az olyan klasszul fel tudja tölteni az embert!

2009. aug. 17. 10:38
 4/9 anonim ***** válasza:
7 hetes korban látszik már a szív pulzálása.
2009. aug. 17. 10:45
 5/9 Kathrin01 ***** válasza:
Bocsi lányok, hogy belekérdezek, és hogyan lehet látni a lüktetést? Csak a doki látja UH-n, vagy kihangosítja?
2009. aug. 17. 12:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Látszik, ahogy lüktet, megmutatja a doki.
2009. aug. 17. 13:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem még nem volt. 8 hetesen voltam legközelebb, akkor már volt.
2009. aug. 17. 13:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Látod is meg hallod is,én 9 hetes vagyok ma,és mult csütörtökön voltam dokinál,az uh-án legelél van a baboka,és szammel látod ahogy dobog a kis szive,és akkor meg kihangositja is és hallod,azt hittem leesek az ágyrol,a doki magyarázott nekem ilyet olyat de amig a baboka elöttem volt én nem is hallottam mit mond.Felemelö érzés,azota megvagyok nyugodva,tudom hogy minden rendben van.Mindenkinek ezt az érzést kivánom.
2009. aug. 17. 13:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Ebben a korban még nem biztos hogy látni fogod és jobb ha úgy is készülsz rá... Nekem 6 hetesen még nem volt és nagyon vártam volna, így eléggé el voltam keseredve és izgultam a 8. hétig. Akkor már dobogott:) Hallottam, láttam. Ma voltam 12 hetes uh.-n már bukfencezett is:)
2009. aug. 17. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!