Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 éve vagyok a párommal. Én...

12jacca12 kérdése:

8 éve vagyok a párommal. Én szeretnek gyereket, de ő nem. Meglehet győzni valahogyan őt hogy akarjon?

Figyelt kérdés

2017. febr. 8. 15:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Te alkoholistaként akarsz gyereket szülni?????
2017. febr. 9. 13:56
 12/19 A kérdező kommentje:
Ennyire sok ez az italozás? Ha terhes lennék biztos nem fogyasztanek alkoholt, viszon addig úgy vagyok hogy miért ne? Vagy ennyire fontos előtte tisztulni??
2017. febr. 9. 14:05
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Jesszusom, a napi 1, de 2 üveg már full alkesz. Piszkosul igaza van, hogy ilyen nőtől nem akar gyereket.
2017. febr. 9. 14:26
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez sok. Főleg, hogy tényleg minden napos. Ez már alkoholizmus. Nem is csak a mérték miatt, hanem a rendszeresség miatt is. De mértéknek is baromi sok. Így ne is akarj gyereket, majd ha leszoksz az italozásról. Hiába állítod, hogyha terhes leszel majd nem iszol. Nem olyan egyszerű az, hisz ez már függőség, nem fog menni, hogy egyik napról a másikra letérsz róla. Arról nem beszélve, hogy a szervezetben is felhalmozódik a sok méreganyag, a májad tönkre vágod már fiatalon.
2017. febr. 11. 18:41
 15/19 A kérdező kommentje:
Jól van. Köszönöm a válaszokat, úgy látszik én éreztem csak, hogy az alkohol nem akkora probléma. Megpróbálom letenni akkor, s majd visszatérek. Érdekes lenne ha tényleg ez volt a fő ok
2017. febr. 11. 20:02
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nem ez a fő ok a párod részéről, de így akkor se vállalj gyereket.
2017. febr. 11. 20:29
 17/19 anonim ***** válasza:
66%

Tudod, mi a fő ok? Az, hogy iszonyatosan buta, primitív, műveletlen és tanulatlan vagy. Aki szerint napi 1-2 üveg bor nem probléma, annak az értelmi szintje egy varangyos béka ürüléke alatt van. Nem megbántani akarlak, de ehhez teljesen hülyének kell lenni.

A párod öreg, te meg masszívan alkoholista vagy (már napi 1 pohár bor is erős lenne...), ő nem akar tőled gyereket (nem véletlenül), te pedig EGYÁLTALÁN nem vagy alkalmas szülőnek.

Nagyon sajnálom, hogy nem teljesül az álmod, de szívből kívánom, az emberiség érdekében, hogy te soha ne szaporodj. Bocs.

2017. febr. 15. 04:31
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

"Ennyire sok ez az italozás? Ha terhes lennék biztos nem fogyasztanek alkoholt"

"Megpróbálom letenni "

Mivel nem azt írod, hogy oké, holnaptól nem iszok, hanem azt, hogy megpróbálod letenni, innen is látszik hogy függő vagy.

Először ezzel kezdj valamit. Ne próbálkozz, hanem hagyd abba! 100%-osan! Semennyit ne igyál! Egy kortyot se! Úgy minimum fél évig! Ha ez megvan, akkor gondolkozhatsz a gyerekvállaláson.

Nem akkor kell abbahagyni, amikor pozitív a teszt! Mert ha így állsz neki, hogy majd, akkor soha nem fogod letenni, és terhesen is inni fogsz!!!

2017. febr. 15. 09:43
 19/19 A kérdező kommentje:
Igaz nem megpróbálni kell hanem abbahagyni. Azóta nem ittam bár igaz sok idő nem telt el. Meg is jegyezte a pasim, hogy látja komolyan gondolom a gyerek témát, s örül hogy nem iszom mert idegesítő vagyok olyankor. De ezt én is érzem h józanul nem megyek az agyára gyerektemaval
2017. febr. 17. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!