Mivel lehet kezelni egy 4,5 hós kislány szemét, eléggé könnyezik, csipás? Holnap reggel viszem orvoshoz, de addig is szeretnék neki segíteni valahogyan.
Figyelt kérdés
Gondoltam rá, hogy főzök kamilla teát, de azt olvastam, hogy allergizálhat, így félek több kárt tennék mint hasznot.
Köszönöm a válaszokat!
2012. febr. 13. 18:11
1/8 alaszka válasza:
Sima forralt vízzel is lehet, de én kamilláztam már 2 hetese is az enyémnek, semmi baja nem lett. 1-2 alkalommal kellett, és el is múlt.
2/8 anonim válasza:
Szerintem csinálhatsz egy gyenge kamillát, vagy sima forralt vízzel is letörölheted.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. febr. 13. 19:09
4/8 anonim válasza:
én fecsibe tennék enyhén sós vizet és azzal kiöblíteném
5/8 anonim válasza:
nekünk azt ondta agyerekorvos hogy sima forralt vizzel mossam neki mert a kamilla szärit es attol meg jobban fog csippäzni a szeme!
6/8 anonim válasza:
Anyatejes-vizes vattával törölgesd le, azzal biztosan nem ártasz!
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Sajnos tápszeres, szóval az anyatej kilőve... :(
2012. febr. 13. 20:23
8/8 anonim válasza:
Szia! Kamillázni nem szabad, nekem a gyerekorvos mondta. Forralt hűtött vízzel töröld meg neki, belülről kifele, ne fordítva, mert akkor csak belekened a szemébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!