Ikreket szeretnék, lehetséges valahogyan?
Érlelj meg 2 petesejtet, és a férjed spermái termékenyítsék meg mindkettőt. Szépen ágyazódjanak be, és növekedjenek!
Ne haragudj, jobbat nem tudok. Szerintem bevált praktika nincs erre. Vagy összejön, vagy nem. Lombikkal nagyobb rá az esély, de nektek sikerült természetes úton.
Azért szorítok, hogy összejöjjenek a babák! :)
ha a családodban volt iker, akkor van esélyed természetes úton erre (pl. anyukádnak van ikertesója, esetleg nagyszüleidnek van...)
lehet, hogy egy lombikprogram keretében összejönne egy iker, mert ilyenkor úgy tudom több petesejtet ültetnek be.
(nem tudom mik a feltételei a lombiknak, ha tudjátok, kamuzzátok be - pl. hogy évek óta nem jön össze megint, stb... de még akkor se biztos, hogy ha beültetnek többet, megmarad mind)
népi módszerről még nem hallottam viszont ilyen téren :)
esetleg szülj egy babát még, és egyet meg fogadj örökbe. aki annyira szereti a gyerekeket, mint te, az egy árvát pont úgy fog szeretni, mint a sajátját :)
..ha kívánság műsor lenne ez az egész, akkor én csak azt kívánhattam volna, hogy legyen egészséges, és NE VESZÍTSEM EL!!! De nem kívánságműsor!
Petesejtet nem lehet teával érlelni, főleg nem kettőt egyszerre......
"szépen párban legyenek"..... komolyan......inkább nem folytatom amit gondolok.
Próbáld meg, legyen szerencséd, hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!