Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ikreket szeretnék, lehetséges...

Ikreket szeretnék, lehetséges valahogyan?

Figyelt kérdés
Már van 2 kicsim, és szeretnénk még babát, de azt hiszem már csak 1-szer szeretnék szülni, de akkor 2 babát, hogy szépen párban legyenek. Tudok furán hangzik, kérlek ne torkolljatok le.
2013. szept. 20. 22:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Talán olvass utána, hogy mennyivel nagyobb a kockázat, ha egyszerre két baba van.

Sokkal nagyobb az esély a vetélésre, nagyobb a perinatális morbiditás, mortalitás, gyakori az iker transzfúziós szindróma, a koraszülés, a mentális retardáció ésatöbbi.

Nem kellene azt hinni, hogy az ikerterhesség olyan szuper, mert "jaj de cukik, egyszerre két gyerek, juppi".

2013. szept. 21. 10:16
 12/14 anonim ***** válasza:
ilyen tea a cickafark :) am en meg nem vagyok kepes masra ezert mar a 2.megy el :( sajnos tenyleg sokkal megterhelobb a szervezetnek,pedig 26vagyok,fiatal
2013. szept. 21. 12:45
 13/14 anonim ***** válasza:
52%

Igen VAN OLYAN GYÓGYSZER!DE!!AZT NEM! azoknak találták ki akiknek természetes módon is összejön a baba hanem azoknak akiknek NEM!És örüljön inkább az akinek ilyet nem kell szedni,mert ha valaki ész nélkül csak úgy szedi,visszafordíthatatlan problémákat is okozhat!!!

Úgyhogy sztem jó lenne ha ezt a kérdezőnek nem is ajánlgatnátok.Egyébként remélem hogy sikerül a terved,de az igaz hogy ezt az egyet hogy mennyi,mikor és hogyan...nem igazán tudod befolyásolni.Ha valaki azt állítja az hazudik.Ja s a fogamzásgátlós történet nálam például nem állja meg a helyét,mert én 10 évig szedtem és azóta...ennek 4 éve nemhogy iker,de még egy gyerek sem sikerült.hála annak a csodás fogamzásgátló készítménynek.Ha még egyszer be kellene vennem egy szemet is,inkább a kezemet vágnám le esküszöm.....

2013. szept. 21. 17:17
 14/14 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy ilyen erős érzelmeket váltottam ki a kérdésemmel. :( Akinek eddig nem sikerült baba, nagyon szurkolok, hogy hamarosan átélhesse a csodát. Aki pedig lehurrogott, annak is köszönöm, hogy próbálta a véleményét elmondani nekem. További szép napot mindenkinek! :)
2013. szept. 23. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!