Ikreket szeretnék, lehetséges valahogyan?
Talán olvass utána, hogy mennyivel nagyobb a kockázat, ha egyszerre két baba van.
Sokkal nagyobb az esély a vetélésre, nagyobb a perinatális morbiditás, mortalitás, gyakori az iker transzfúziós szindróma, a koraszülés, a mentális retardáció ésatöbbi.
Nem kellene azt hinni, hogy az ikerterhesség olyan szuper, mert "jaj de cukik, egyszerre két gyerek, juppi".
Igen VAN OLYAN GYÓGYSZER!DE!!AZT NEM! azoknak találták ki akiknek természetes módon is összejön a baba hanem azoknak akiknek NEM!És örüljön inkább az akinek ilyet nem kell szedni,mert ha valaki ész nélkül csak úgy szedi,visszafordíthatatlan problémákat is okozhat!!!
Úgyhogy sztem jó lenne ha ezt a kérdezőnek nem is ajánlgatnátok.Egyébként remélem hogy sikerül a terved,de az igaz hogy ezt az egyet hogy mennyi,mikor és hogyan...nem igazán tudod befolyásolni.Ha valaki azt állítja az hazudik.Ja s a fogamzásgátlós történet nálam például nem állja meg a helyét,mert én 10 évig szedtem és azóta...ennek 4 éve nemhogy iker,de még egy gyerek sem sikerült.hála annak a csodás fogamzásgátló készítménynek.Ha még egyszer be kellene vennem egy szemet is,inkább a kezemet vágnám le esküszöm.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!