Szeretnék segitséget kérni valahogyan megoldható, hogy másik védőnőm legyen?
37. hétben járok. Elkezdtem vizesedni kicsit. A 1,5 éves gyerekem is jött velem. Elég érzékeny vagyok ha a kilóimról van szó. Amivel tisztába is vagyok hogy elég sok.
A védőnő hetente nêz meg kér vizeletet meg mindent.
2 kg jött fel Rám sajnos 1 hét alatt ami tudom hogy sok de már alig eszem ha eszem is kihányom. Sajnos a kezem eléggé bevan dagadva a lábam kevésbé, de a védőnőmnek feltétlen bekellett szólnia hogy : hogy tudtál 1 hét alatt 2 kg hizni?
Mondanom sem kell a vérnyomásom egyből felment 140-re.
Akkor azért szólt be hogy magas.
Aztán megmérte a lányom 10 kg és 83 cm. Azt kérdezte eszik rendesen a gyerek?
Hát mondom nem éhetetjük.... Persze hogy eszik.
5 perccel később vissza mérte a vérnyomáson ugyan úgy 140 volt. Beakartam szólni hogy jó lenne ha nem kötözkodne mert elég érzékeny ponton vagyok már de nem akartam vitát.
Valamilyen úton-módon lehet másik védőnőm?
Mondtam neki egész este összehúzódásaim voltak jóslóak. Semmit nem mondott csak hogy front van. Kerdi van panaszom.
Elmondtam a savamat meg hogy hányok de szerintem ez nem panasz mert már a végét járom.
Furcsa. Olyan érzésem van mintha lenézne mert eddig városba laktunk novemberbe költöztünk ki vidékre. Lehet ezért ilyen?
Védőnőt váltani nem tudsz.
Annyit tehetsz, hogy lemondod a védőnői szolgáltatást
Csak ha elköltözöl, akkor kaphatsz mást.
Egyébként nem mondta, hogy toxémia gyanús vagy?
3-ból két tünet megvan nálad!
Vizelet eredményem jó lett. Nem találtak fehérjét ami fertőzésre utal.
A lænyomnál is igy volt 1x felidegesitettwk felment 140-re és utána a 41. hétig minden nap mennem kellett a klinikára. Utána sose volt magas max 130/80.
Már szeretnék túl lenni a szülésen.
Igaz már elég érett a baba tüdeje a kinti világra?
"Igaz már elég érett a baba tüdeje a kinti világra?"
Csak ha tényleg 37 hetes, és nem fiatalabb valójában.
(méretbecslés semmit nem jelent a kor szempontjából)
Láttam én már 42. hétre született csecsemőt 90 %-ban meglévő lanugoval, full magzatmázosan (=értsd: fiatalabb volt valójában).
Ténylegesen belekezdtem 37. hetbe. Mindig hetfőn van fordulóm.
A méretei utoljára +1 hét volt a kisfiamnak, persze ha jövőhéten lesz az utolsó uh ott már biztos pontosabbat mondanak a méreteivel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!